Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

U woont in Rotterdam en u bent op zoek naar een opsta stoel of een sta op stoel?

Easysit biedt de mogelijkheid om thuis verschillende sta op stoelen uit te proberen. Wanneer het voor u lastig is om naar één van onze showrooms te komen dan komen wij vrijblijvend bij u thuis met een aantal stoelen en adviseren u graag de juiste stoel.

Direct contact opnemen

Mogelijkheden sta op stoel

Een sta op stoel is een hulpmiddel bij het opstaan uit de stoel, de stoel zorgt ervoor dat u zonder extra inspanning op uw benen komt te staan. Ook zorgt de sta op stoel ervoor dat u weer veilig kunt gaan zitten zonder u zelf hoeft te laten ‘vallen’ in de stoel.

Sta op stoel Rotterdam  = Maatwerk van Easysit

Bij Easysit maken wij elke stoel op maat, dit gebeurd in onze eigen fabriek in Burgum (Friesland). Naast dat de stoel u helpt bij het opstaan moet de stoel u wel de juiste ondersteuning geven. Het beste zitcomfort ervaart u alleen met een stoel op maat. Denk hierbij aan de juiste zitdiepte en zitbreedte maar ook de zithoogte is belangrijk. Een slechte stoel kan dan ook voor vervelende lichamelijke klachten zorgen.

Maatwerk

sta-op-stoel-wezep

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een sta op stoel Rotterdam van Easysit? Kom vrijblijvend naar onze showroom in Hilversum. U kunt hier uitgebreid proefzitten en ondertussen adviseren wij u de juiste stoel en meten wij de juiste maten op.

Thuis uw Sta op stoel Rotterdam aanmeten?

Bel met 088 – 6220 220 voor een afspraak. Wij bespreken dan telefonisch uw wensen en nemen dan een aantal verschillende sta op stoelen mee naar Rotterdam zodat u thuis het beste zitcomfort kunt ervaren.

Thuisdemonstratie aanvragen

Thuisdemonstratie sta op stoel Den Haag

Impressie Easysit – Sta op stoel Rotterdam

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu