Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Thuisdemonstratie

Wilt u comfortabel zitten en gemakkelijk opstaan?

Wij bieden bij Easysit de mogelijkheid om een aantal stoelen thuis uit te proberen. Met onze collectie komen wij door heel Nederland om u de perfecte stoel aan te meten.

De voordelen van thuis proefzitten:

 • U hoeft de deur niet uit
 • Ook ‘s avonds en in het weekend mogelijk
 • U ziet meteen wat past binnen uw interieur
 • Afspraak vaak al binnen 2 dagen mogelijk
 • Gratis offerte op maat

Afspraak maken

Wilt u direct een afspraak maken? Of heeft u andere vragen? Wij zijn telefonisch en via de mail goed bereikbaar.

 088 – 6 220 220
✉  info@easysit.nl

U kunt ook een afspraak maken door ons online formulier in te vullen.

Klik hier om online een afspraak te maken

Veelgestelde vragen

 • Wat houdt een thuisdemonstratie van Easysit in?
  Een thuisdemonstratie van Easysit houdt in dat een verkoopadviseur bij uw thuis komt met één of meerdere modellen stoelen of fauteuils, zodat u in uw eigen vertrouwde omgeving de producten kunt uitproberen. Deze service is bedoeld om u een beter beeld te geven van het comfort, de kwaliteit en de functionaliteiten van hun stoelen, zonder dat u daarvoor naar een showroom hoeft te reizen.
 • Hoe kan ik een thuisdemonstratie bij Easysit aanvragen?
  U kunt een thuisdemonstratie bij Easysit aanvragen door contact op te nemen met het bedrijf via hun website, e-mail of telefonisch. Vermeld uw interesse in een specifiek model of uw algemene behoeften, zodat ze de demonstratie kunnen aanpassen aan jouw wensen.
 • Zijn er kosten verbonden aan de thuisdemonstratie?
  Easysit biedt deze speciale service kosteloos aan, als onderdeel van onze klantenservice. Kortom, het ervaren hoe de door u geselecteerde stoelen zitten is volledig vrijblijvend en kosteloos.
 • Welke producten kan ik uitproberen tijdens een thuisdemonstratie van Easysit?
  Tijdens een thuisdemonstratie kunt u verschillende producten uit het assortiment van Easysit uitproberen, afhankelijk van uw behoeften en de beschikbaarheid van de modellen. Dit kan variëren van sta-op stoelen en relaxfauteuils tot meer gespecialiseerde zitoplossingen. Geef uw voorkeuren aan bij het aanvragen van de thuisdemonstratie, zodat wij de juiste producten kunnen meenemen.
 • Hoelang duurt een thuisdemonstratie en wat kan ik verwachten?
  Een thuisdemonstratie duurt doorgaans tussen de 1 en 2 uur, afhankelijk van het aantal producten dat u wilt uitproberen en de vragen die u heeft. Tijdens de demonstratie zal de persoonlijke adviseur de functies en voordelen van de producten uitleggen, u helpen bij het vinden van de juiste zitpositie en antwoord geven op al uw vragen. Het is een uitgelezen kans om persoonlijk advies te krijgen en de producten grondig te testen voordat u een beslissing neemt.

Bekijk de video om te zien hoe gemakkelijk proefzitten bij u thuis is! 

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu