Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Over EasySit

Wat we doen en hoe we zijn begonnen.

Goed zitten

Easy Sit is al sinds 1992 actief en gespecialiseerd in relaxfauteuils met optimaal zitcomfort, indien nodig gecombineerd met hulpmiddelen zoals elektrische sta-op hulp, relaxstand, etc.

Easy Sit – Dan zit je goed!
Met deze slogan vertellen wij precies wat u mag verwachten van onze nieuwste collectie relaxfauteuils, sta-op fauteuils en seniorenfauteuils.

Onze visie:
Zitcomfort bevordert de gezondheid.

Onze missie:
Wij zorgen voor optimaal zitcomfort.

Meer informatie

Over ons

Historie

Het is anno 1992. Na vele vragen van klanten in zijn toenmalige meubelwinkel, (meubelboerderij Veenwouden) ontwikkelde Klaas Hoogland, in eigen beheer, de Sta-op stoel.

Klaas noemde zijn nieuwe activiteiten Easy Sit en richtte een productiebedrijf/ stoffeerderij op. Niet alleen sta-opstoelen maar ook gewone stoelen, relaxfauteuils en banken OP MAAT, bleken in een grote behoefte te voorzien.

De stoelen werden geleverd aan meubelwinkels door geheel Nederland, België en Duitsland.

Maatwerk is ons vak

Over ons

Onze showrooms

In 2009 trad Roel Brouwer, (telg uit een bekende meubelmakersfamilie, Brouwers meubelen, BKS) toe tot het bedrijf.

Groei eigen winkels:

  • 2011: Opening winkel in Burgum
  • 2014: Opening winkel in Hilversum
  • 2024: Opening winkel in Wezep

Het vernieuwen en aanpassen van de vormgeving en het design, gecombineerd met de technische kennis en jarenlange ervaring van Gerben Hoogland (zoon van oprichter Klaas) en zijn productieteam en het openen van eigen winkels heeft geresulteerd in een grote groei van de onderneming.

Ook het opstarten van de thuisdemo’s, demo’s in de verzorgingstehuizen en de gratis taxiservice wordt door steeds meer klanten enorm gewaardeerd.

Anno nu mogen wij vol trots constateren dat wij zijn uitgegroeid tot Dé Zitspecialist van Nederland.

Voor het beste zitadvies, de beste en snelste service (5 jaar complete service en garantie op alles) en de meest Moderne en compacte sta-op stoel, relaxstoel of comfortbank OP MAAT gaat u naar Easy Sit.

Momenteel bedient Easy Sit geheel Nederland vanuit de showrooms in Burgum, Wezep en Hilversum, gecombineerd met passingen aan huis.

Bezoek één van onze winkels

Over ons

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu