Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Klanten waarderen ons met een 8,7!

Lees alle 102 referenties
+

Geen mogelijkheid om zelf onze showrooms te bezoeken? Dan komen wij gewoon met onze sta op- en relax stoelen bij u thuis!

Gratis thuis proefzitten

Maatwerk

In de eigen easysit fabriek worden de stoelen op maat gemaakt

 

Een Easysit biedt oneindig veel mogelijkheden. De relax- en sta op stoelen worden op maat gemaakt. Iedere stoel is dus uniek!

Sta op stoel op maat gemaakt

Als vakbekwame meubelmakers is het uitgangspunt van Easy Sit altijd een zeer hoog persoonlijk zitcomfort. Daarom wordt iedere-fauteuil uit de Maatwerk collectie geheel per centimeter op maat gemaakt: zithoogte, zitdiepte, zitbreedte, rughoogte en armleuninghoogte zijn op uw lichaam afgesteld. Bent u klein of juist heel groot? De maat kan bij een Easysit fauteuil nooit een probleem vormen. Alle fauteuils zijn standaard voorzien van Topswing, een verstelbare hoofdsteun. Daarnaast zijn er vele aanpassingen en opties mogelijk, zoals een lendepomp die extra ondersteuning van de onderrug biedt, draaiplateau, accu of nekkussen.

Optimaal comfort

Een Easysit biedt u optimaal comfort dankzij de op de juiste hoogte aangebrachte armlegger, de perfecte lichaamssteun en de aangepaste zithoogte. Opstaan wordt gemakkelijk met deze op maat gesneden zithoogte. Als extra optie biedt Easy Sit de sta-op functie, waarmee de fauteuil eenvoudig veranderd in een STAOPFAUTEUIL die in elke gewenste stand kan worden gezet. De hoge kanteling naar voren zorgt er voor dat u gemakkelijk en zonder inspanning kunt opstaan en weer kunt gaan zitten. Optimaal ontspannen: dat is zitten in de Easy Sit Plus. Indien u een sta-op functie nu nog niet nodig bent, is het zelfs mogelijk om deze later in te laten bouwen.

 

Klachten door slechte stoel

Onderzoek heeft uitgewezen dat veel lichamelijke klachten worden veroorzaakt door een verkeerde zithouding. Een slechte stoel kan de rug langdurig plaatselijk belasten. Dit kan uiteindelijk behoorlijke klachten veroorzaken, zoals moeite met opstaan, rugklachten, zenuw- of aderbeknellingen, ademhalingsproblemen‚ trombose, hoofdpijn en kans op een hernia. De sta op stoel op maat van Easysit uit de Plus collectie zijn ergonomisch van vorm. Dat betekent dat de hele stoel kan worden ingesteld op uw lichaam. Het resultaat: een fauteuil die heerlijk zit én die uw rug op de juiste manier ondersteunt.

 

Nederlands kwaliteitsproduct

Met een stoel uit de Easysit Maatwerk collectie haalt u een Hollands kwaliteitsproduct in huis. Deze fauteuils worden van begin tot eind in onze eigen fabriek in Burgum geproduceerd. De opbouw van de zitting bestaat uit koudschuim op nosag veren, de stoffen en het leder zijn afkomstig van verschillende toonaangevende Europese fabrikanten. Hiermee staat deze stoel garant voor een lange levensduur. Bij de Plus collectie gaat kwaliteit hand in hand met stijl. Dankzij de uitgebreide keuzemogelijkheden in armtypes en rugtypes en de ruime keus in stof- en lederkleuren is deze stoel een sierraad in ieder interieur.

 

Test het zelf!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een Easysit fauteuil? Kom dan eens vrijblijvend langs in 1 van onze showrooms voor het aanmeten, proefzitten en uitgebreide informatie. We luisteren naar uw specifieke wensen en denken met u mee. Vanuit onze ruim vijfentwintig jarige ervaring kunnen we u een zitoplossling bieden die werkt. Uw wens krijgt vorm met een sta op stoel op maat uit onze Easysit collectie. Ook een kijkje in onze fabriek in Burgum behoort tot de mogelijkheden.

 

Kunt u niet langskomen?

Wij bieden u een gratis taxiservice of komen gratis en vrijblijvend met de stoelen bij u thuis. Vul onderstaand formulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Of bel met 088-6220 220.

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu