Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Maatwerk

In de eigen easysit fabriek worden de stoelen op maat gemaakt

Uw sta op stoel geheel op maat gemaakt

Hoog persoonlijk zitcomfort, dat is het uitgangspunt van de vakbekwame meubelmakers van Eaysit. Iedere fauteuil uit de maatwerk collectie wordt daarom centimeter voor centimeter op maat gemaakt. Zithoogte, zitbreedte, rughoogte, zitdiepte en ook de hoogte van de armleuningen worden afgesteld op uw lichaam. Elke maat is mogelijk bij Easysit! Alle stoelen zijn standaard voorzien van een topswing (verstelbare hoofdsteun). Daarnaast zijn er vele opties en aanpassingen mogelijk, een lendepomp (voor extra ondersteuning), een draaiplateau, accu of nekkussen. Ook de optie stoelverwarming is mogelijk.

Direct contact opnemen

 

Sta op stoel Hilversum

Optimaal zitcomfort

Een stoel van Easysit biedt u zeer goed zitcomfort door de op de juiste hoogte aangebrachte armleuning, aangepaste zithoogte en de perfecte lichaamssteun. Opstaan wordt gemakkelijk met de juiste zithoogte. Easysit biedt als extra optie de sta-op functie, waarmee het automatisch een sta op fauteuil (sta op stoel) wordt. Wanneer u de sta op functie activeert dan kantelt de stoel schuin naar voren zodat u zonder inspanning gemakkelijk kunt opstaan en weer kunt gaan zitten. Optimaal ontspannen dat is zitten in een fauteuil van de Easysit collectie.

Lichamelijke klachten door verkeerde zithouding

Een slechte stoel kan uw rug langdurig belasten. Onderzoek heeft ook uitgewezen dat veel lichamelijke klachten worden veroorzaakt door een verkeerde zithouding. Dit kan uiteindelijk klachten veroorzaken o.a.: moeite met opstaan, rugklachten, zenuw- en/of aderbeknellingen, trombose, ademhalingsproblemen, hoofdpijn en kans op een hernia. Ergonomie is een van de belangrijke punten van Easysit. De fauteuils zijn ergonomisch van vorm en dat betekent dat de hele stoel wordt afgestemd op uw lichaam. Het resulaat; de juiste ondersteuning en een fauteuil die heerlijk ontspannen zit.

Thuisdemonstratie / Meetafspraak maken

relaxfauteuil kopen

Vakmanschap (Nederlands kwaliteits product)

De Easysit Maatwerk Plus collectie wordt van het begin tot het eind in onze eigen fabriek in Burgum geproduceerd. Daarom haalt u met deze fauteuil een Hollands kwaliteits product in huis. De opbouw van de zitting bestaat uit nosag veren met koudschuim. Het rundleder en de stoffen zijn afkomstig van verschillende Europese fabrikanten en zijn van zeer goede kwaliteit. Deze stoel staat dan ook garant voor een hele lange levensduur.

Bovendien biedt Easysit u de beste service, doordat er continu service auto’s door Nederland rijden. Heeft u een probleem met uw stoel dan kunt u uiteraard bij Easysit terecht en u wordt direct geholpen door de specialisten van de fabriek in Burgum.

maatwerk

Ervaar en test het ultieme zitcomfort!

Wilt u vrijblijvend weten wat de mogelijkheden zijn van een Easysit Fauteuil? Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms (Burgum, Wezep of Hilversum) voor het aanmeten, uitgebreide informatie en proefzitten. Wij luisteren graag naar uw wensen en denken graag met u mee. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het zitten en kunnen u de beste zitoplossing bieden.

Thuis proefzitten? Bel 088-6220 220 voor een afspraak! 

Bent u niet in staat om naar één van onze showrooms te komen? Wij bieden u gratis een gratis taxi aan of komen vrijblijvend met de stoelen bij u thuis. Zodat u thuis in alle rust onze stoelen kunt uit proberen. Maak een afspraak door te bellen met 088- 6220 220 en u wordt direct geholpen.

Showrooms Easysit

Thuisdemonstratie sta op stoel Den Haag

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu