MAGAZIJN VERKOOP in Barneveld! Klik hier voor het aanbod en meer informatie->

Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Klanten waarderen ons met een 8,7!

Lees alle 112 referenties
+

Geen mogelijkheid om zelf onze showrooms te bezoeken? Dan komen wij gewoon met onze sta op- en relax stoelen bij u thuis!

Gratis thuis proefzitten

U zoekt een Relaxfauteuil? Easysit biedt u een ruime collectie Relaxfauteuils. Ook voor een Relaxfauteuil op maat kunt u bij ons terecht.

Relaxfauteuil

Een goede Relaxfauteuil heeft de juiste balans tussen vormgeving, comfort en ergonomie.

Vormgeving: De collectie bestaat inmiddels uit meer dan 100 verschillende modellen. Van klassiek tot modern. Zo is er altijd een model die aan uw persoonlijke smaak voldoet en past in uw huiskamer.
Comfort: Ook comfort is een persoonlijke zaak. Zit u graag zacht? Of juist wat steviger? Zit u graag rechtop of juist niet?
Ergonomie: Dit bepalen onze adviseurs aan de hand van uw lichaamsmaten. Zo ontvangt u uw persoonlijke stoel met de voor u juiste zithoogte, zitdiepte, zitbreedte, armleuninghoogte en rughoogte.

Relaxfauteuil op maat?

In onze Showrooms in Hilversum, Burgum en binnenkort in Barneveld bent u welkom om meer dan 100 modellen comfortstoelen te komen bekijken.

Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over comfortabel zitcomfort. Kunt u niet naar de showroom komen dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om thuis proef te zitten of gebruik te maken van onze gratis taxi-service. Bel 088-6220220 en vraag naar de mogelijkheden.

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu