Wij zijn geopend met en zonder afspraak! Plan HIER uw afspraak in.

Relaxfauteuil voor ultiem zitcomfort!

Een relaxfauteuil biedt u in de door u gewenste zitpositie uitstekend zitcomfort. Wel is hier heel belangrijk dat u kiest voor een relaxfauteuil op maat. Met een fauteuil op maat wordt u lichaam optimaal ondersteund en zo voorkomt u vervelende nek en/of rugklachten. Easysit heeft een uitgebreide collectie relaxstoelen in veel verschillende stijlen. Kiest u voor handbediende relaxfauteuil of wilt u hem ook elektrisch kunnen bedienen?

Bekijk hier de collectie relaxfauteuils

relaxfauteuil

Relaxfauteuil op maat gemaakt!

Easysit is al meer dan 25 jaar producent en leverancier van relaxfauteuils. Uw ideale fauteuil is daarom geheel naar wens samen te stellen in één van de Easysit showrooms, door keuze uit verschillende materialen, uitvoeringen en stijlen. U kiest de fauteuil die in uw interieur past en onze adviseurs adviseren u graag de juiste maat.

Moderne uitstraling

Bij Easysit zijn er veel verschillende kleuren leer en stof varianten beschikbaar in de meest moderne kleuren. Naast de bekleding kunt u ook kiezen uit veel verschillende voettypes. Wilt u graag een industriële look in uw woonkamer? Kies dan voor een fauteuil met een zwarte RVS stervoet. Wilt u een slanke fauteuil met vrijwel onzichtbare voetklep? Bekijk dan onze D-serie of DS-serie eens. De Easysit D112 relaxfauteuil en ook de Easysit DS15 zijn een van onze meest verkochte modellen.

Bekijk hier meerdere relaxfauteuils
relaxfauteuil

Laat ons u de juiste relaxfauteuil aanmeten!

In onze showroom in Hilversum, Barneveld of Burgum bent u van harte welkom om meer dan 100 relaxfauteuils te komen bekijken en uit te proberen. Onze adviseurs nemen graag uitgebreid voor u de tijd om te kijken wat voor u de beste maat is en vertellen u bovendien alle mogelijkheden van een relaxfauteuil.

Bent u niet in staat om naar één van onze showrooms te komen? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis thuisdemonstratie. Bel 088 – 6220 220 en vraag naar de mogelijkheden.

Tot ziens bij Easysit!

Showrooms Easysit

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie