Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis thuis bezorgd • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Staopstoel op maat gemaakt door Easysit!

Collectie StaOpStoelen EasySit Direct contact opnemen

Een sta-opstoel zorgt ervoor dat uw stoel door middel van een motor omhoog komt en u gemakkelijk uit uw stoel kunt op staan. De staopstoel zet u als het ware rechtop en het kost u geen kracht om uit de stoel te komen. Ook bij het zitten zorgt de stoel ervoor dat u niet in de stoel kunt ‘ploffen’ omdat de stoel motorisch van de sta-op stand weer naar de normale zitpositie gaat.

Easysit sta-opstoelen

Mogelijkheden staopstoel

Een staopstoel is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Belangrijk is dat u kiest voor een staopstoel op maat, de hele stoel wordt aangemeten en afgestemd op uw lichaam. Een stoel die te hoog is en te diep kan voor vervelende situaties zorgen wanneer de sta-op functie gebruikt word. Ook wordt de staopstoel als relaxstoel gebruikt waar de rugleuning en de voetklep van te verstellen zijn. De ergonomische vorm van de stoel is zeer belangrijk wanneer u lang in  de stoel wilt gaan zitten, een slechte stoel kan namelijk uw rug langdurig belasten. De stoel moet de juiste ondersteuning geven.

Staopstoel 1-motorig

Bij een 1-motorige sta-opstoel wordt er gebruikt gemaakt van één motor die de voetklep en de rugleuning tegelijk versteld. De rugleuning kan daardoor niet zover naar achteren. Deze sta-opstoel is minder sterk en comfortabel

Staopstoel 2-motorig

Bij een 2-motorige sta-opstoel kunt u de rugleuning en voetklep wel apart van elkaar verstellen, de rugleuning kan ver naar achteren

Staopstoel 3-motorig

De 3-motorige sta-opstoel is sterk en wordt het meest gekozen. De rugleuning en voetklep zijn apart te verstellen en bovendien zorgt de extra motor ervoor dat de voetklep extra hoog kan komen. Dit noemen ze ook wel de hartbalans functie en zorgt voor extra comfort.

Maatwerk van Easysit

Elektrische Relaxfauteuil

Bij Easysit worden sta-opstoelen geproduceerd en op maat gemaakt in eigen fabriek. Wij beschikken over 3 vestigingen waar alle soorten sta-opstoelen staan opgesteld. Ook is het mogelijk dat een adviseur bij u thuiskomt met een aantal stoelen. U kunt dan in uw eigen omgeving de juiste keus maken en uw stoel wordt bij u thuis aangemeten. Bel met 088 – 6220 220 voor een thuisdemonstratie of bezoek één van onze showrooms.

Graag tot ziens!

Easysit showrooms

Het aanmeten van een sta op stoel in Hilversum

Easysit stoelen worden op maat gemaakt in eigen fabriek!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit D105

Meer informatie

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Stressless Paris Low Back

Meer informatie
De Ploeg ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Sta op stoel Easysit S81

Meer informatie
Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie