Wij zijn geopend met en zonder afspraak! Plan HIER uw afspraak in.

Sta op stoelen

Sta op stoel Easysit D61

De Sta op stoel Easysit D61 valt op door zijn compacte (kuip) vorm met een normale rug. Door het gebruik van soepel zacht koudschuim benaderd hij het comfort van onze alom geroemde S-serie. Deze …

Verder lezen

2995

Bezoek onze showrooms
onze adviseurs staan voor u klaar
Gratis thuisdemonstratie
wij komen geheel vrijblijvend bij u langs

De voordelen van Easysit

  • Gratis zitadvies
  • Snelle of directe levering
  • Maatwerk uit eigen fabriek
  • Geen aanbetaling
  • 5 jaar service & garantie aan huis

Stel uw stoel volledig naar eigen smaak samen

Elke stoel wordt op maat gemaakt en is leverbaar in meer dan 50 verschillende kleuren leer en/of stof!

Maak uw definitieve kleurkeuze aan de hand van onze echte stalen.

Meer over de Sta op stoel Easysit D61

De Sta op stoel Easysit D61 valt op door zijn compacte (kuip) vorm met een normale rug. Door het gebruik van soepel zacht koudschuim benaderd hij het comfort van onze alom geroemde S-serie. Deze fauteuil beschikt over een nagenoeg onzichtbaar wegklappende voetklep en een hartbalans functie. De toepassing van een 3e motor zorgt voor een extra kanteling van de gehele stoel zodat uw voeten even hoog komen dan uw hart. Dit zorgt voor de optimale bloedsomloop. De kanteling zorgt er ook voor dat de armleuningen mee bewegen en u daarom ook de juiste steun voor uw armen behoud in de relaxpositie. De armleuningen en rug is één geheel en heeft daardoor een compacte uitstraling. Deze stoel heeft een normale rug. De Easysit D62 is gelijk aan deze stoel maar heeft een lage rug.

Deze fauteuil is standaard voorzien van 3 motoren met accu (voetklep-rugverstelling en kanteling) en bediening door middel van moderne tiptoetsen die in de binnenzijde van de armleuning zijn verwerkt. Bovendien is er de bekende verstelbare hoofdsteun die eventueel ook elektrisch kan. Met één druk op de knop activeert u de sta op functie zodat u moeiteloos uit de stoel kunt op staan.

Samen met onze adviseur wordt de juiste maat van zithoogte en zitdiepte aangemeten. Kiest u voor soepel, praktisch (gemakkelijk schoon te maken) rundleder of voor een warme behaaglijke stof.

Maatwerk optie’s:
• Voettypes
• Nekkussen
• Trafo (snoer ipv accu)
• Stoelverwarming
• Elektrisch bedienbare topswing
• Lendesteun

Gebruiksaanwijzing voor uw Easysit D61

Sta op stoel Easysit D61

Wilt u meer weten over dit meubel? Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over comfortabel zitcomfort. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bezoek onze showrooms

onze adviseurs staan voor u klaar

Liever eerst even uitproberen?

Dat kan! Wij komen met onze stoelen bij u in huis, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de stoel zit, en hoe de stoel in uw interieur past.

Gratis thuisdemonstratie

wij komen geheel vrijblijvend bij u langs
Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie