Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Klanten waarderen ons met een 8,8!

Lees alle 145 referenties
Relaxstoelen

Relaxstoel Easysit S51

De draaistoel Easysit S51 is onderdeel van de S-serie van Easysit. De S staat voor het aangename zitcomfort wat komt door de toepassing van speciaal softtex koudschuim. In de Easysit S51 zit u …

Verder lezen

De voordelen van Easysit

  • Gratis zitadvies
  • Snelle of directe levering
  • Maatwerk uit eigen fabriek
  • Geen aanbetaling

Stel uw stoel volledig naar eigen smaak samen

Elke stoel wordt op maat gemaakt en is leverbaar in meer dan 50 verschillende kleuren leer en/of stof!

Maak uw definitieve kleurkeuze aan de hand van onze echte stalen.

Meer over de Relaxstoel Easysit S51

De draaistoel Easysit S51 is onderdeel van de S-serie van Easysit. De S staat voor het aangename zitcomfort wat komt door de toepassing van speciaal softtex koudschuim.

In de Easysit S51 zit u niet OP de stoel maar IN de stoel. Het schuim vormt zich als het ware om uw lichaam. Dit zorgt voor een uitmuntend, ongeëvenaard zitcomfort. Voordat u een nieuwe stoel aanschaft, zult u de S-serie van Easysit in ieder geval geprobeerd moeten hebben. De Easysit S51 is leverbaar in een aantal maten, motorische of handmatige bediening en zelfs leverbaar met een STA-OP functie. Dit is een ingenieus systeem waarin de draaivoet is gecombineerd met een sta-op mechaniek. In verband met de veiligheid wordt bij bediening van de sta-op knop de draaimogelijkheid meteen automatisch geblokkeerd.

De voetklep klapt weg onder de stoel en er zijn verschillende types draaivoeten leverbaar. Ster of schijf, metaal, hout of gestoffeerd. Bovendien is de s51 standaard voorzien van hoofdsteunverstelling.

Relaxstoelen S50, S52 en S54 bieden hetzelfde zitcomfort en mogelijkheden maar de arm- en rugleuning zijn iets anders van vorm. Aan u de keus! Wij adviseren u graag.

De relaxstoel Easysit S51 is ook leverbaar als sta op stoel.

Uiteraard is de Easysit S51 in heel veel kleuren Rundleder en ook in veel stofkleuren en uitvoeringen leverbaar.

Maatwerk opties:

  • diverse pootopties
  • nekkussen/nekrol op maat

Relaxstoel Easysit S51

Wilt u meer weten over dit meubel? Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over comfortabel zitcomfort. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie aanvragen

Liever eerst even uitproberen?

Dat kan! Wij komen met onze stoelen bij u in huis, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de stoel zit, en hoe de stoel in uw interieur past.

Gratis (thuis) proefzitten

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie