Wij zijn geopend met en zonder afspraak! Plan HIER uw afspraak in.

Sta op stoel Easysit S60

Sta op stoelen

Sta op stoel Easysit S60

De Sta op stoel Easysit S60 is onderdeel van de S-serie van Easysit. Dit is de nieuwste fauteuil uit deze serie, hij valt op door het moderne design en techniek die in deze stoel zit. Deze …

Verder lezen
Bezoek onze showrooms
onze adviseurs staan voor u klaar
Gratis thuisdemonstratie
wij komen geheel vrijblijvend bij u langs

De voordelen van Easysit

  • Gratis zitadvies
  • Snelle of directe levering
  • Maatwerk uit eigen fabriek
  • Geen aanbetaling
  • 5 jaar service & garantie aan huis

Stel uw stoel volledig naar eigen smaak samen

Elke stoel wordt op maat gemaakt en is leverbaar in meer dan 50 verschillende kleuren leer en/of stof!

Maak uw definitieve kleurkeuze aan de hand van onze echte stalen.

Meer over de Sta op stoel Easysit S60

De Sta op stoel Easysit S60 is onderdeel van de S-serie van Easysit. Dit is de nieuwste fauteuil uit deze serie, hij valt op door het moderne design en techniek die in deze stoel zit. Deze fauteuil is voorzien van 3 motoren, zo kunt u de rugleuning en voetklep apart van elkaar verstellen. Ook biedt de stoel een kantelfunctie (hartbalans). Dit zorgt voor een optimale bloedsomloop.

De S staat voor het aangename zitcomfort wat komt door de toepassing van speciaal softtex koudschuim. In de Easysit S60 zit u niet op de stoel maar in de stoel. Het schuim vormt zich als het ware om uw lichaam. Dit zorgt voor een uitmuntend, ongeëvenaard zitcomfort. Voordat u een nieuwe stoel aanschaft, zult u de S-serie van Easysit in ieder geval geprobeerd moeten hebben. De Easysit S60 is leverbaar in een aantal maten, bediening aan snoer of een losse afstandsbediening en zelfs leverbaar met een STA-OP functie. Dit is een ingenieus systeem waarin de draaivoet is gecombineerd met een sta-op mechaniek. In verband met de veiligheid wordt bij bediening van de sta-op knop de draaimogelijkheid meteen automatisch geblokkeerd.

De voetklep klapt weg onder de stoel en er zijn verschillende types draaivoeten leverbaar. Ster of schijf, metaal, hout of gestoffeerd. Bovendien is de S60 standaard voorzien van hoofdsteunverstelling.

Sta op stoelen S50 en S51 bieden hetzelfde zitcomfort en mogelijkheden maar de arm- en rugleuning zijn iets anders van vorm. De Sta op stoel Easysit S60 is in heel veel kleuren Rundleder en ook in veel stofkleuren en uitvoeringen leverbaar.

Maatwerk opties:

  • Diverse pootopties
  • Nekkussen/nekrol op maat
  • Accu
  • Bediening aan snoer of losse afstandsbediening
  • Zithoogte en zitdiepte

Sta op stoel Easysit S60

Wilt u meer weten over dit meubel? Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over comfortabel zitcomfort. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bezoek onze showrooms

onze adviseurs staan voor u klaar

Liever eerst even uitproberen?

Dat kan! Wij komen met onze stoelen bij u in huis, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de stoel zit, en hoe de stoel in uw interieur past.

Gratis thuisdemonstratie

wij komen geheel vrijblijvend bij u langs
Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie