Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Sta op stoelen

Sta op stoel Easysit B10

Bezoek onze showrooms
onze adviseurs staan voor u klaar
Gratis thuisdemonstratie
wij komen geheel vrijblijvend bij u langs

De sta op stoel Easysit B10 is een moderne fauteuil en valt onder het vernieuwde zitcomfort van Easysit. Deze exclusieve fauteuil biedt zeer goed zitcomfort gecombineerd met een modern en luchtig …

Verder lezen

De voordelen van Easysit

  • Wij nemen gratis uw oude stoel of bank mee!
  • Gratis zitadvies
  • Snelle of directe levering
  • Maatwerk
  • Geen aanbetaling
  • 5 jaar service & garantie aan huis
  • Altijd meer dan 300 stoelen en banken op voorraad

Wilt u graag komen proefzitten?

Bezoek vrijblijvend één van onze showrooms of maak hier een afspraak.

Meer over de Sta op stoel Easysit B10

De sta op stoel Easysit B10 is een moderne fauteuil en valt onder het vernieuwde zitcomfort van Easysit. Deze exclusieve fauteuil biedt zeer goed zitcomfort gecombineerd met een modern en luchtig design door zijn open armleuningen. Door het gebruik van de juiste vorm en soepel zacht koudschuim biedt deze fauteuil u de juiste ondersteuning.
Deze fauteuil is standaard voorzien van 2, 3 of 4 motoren (voetklep, rugverstelling en op verzoek met sta-opfunctie en/of elektrische verstelbare hoofdsteun). Bediening is mogelijk met handbediening aan snoer of door middel van van moderne tiptoetsen die in de zitting zijn verwerkt. Bovendien is er de bekende verstelbare hoofdsteun die zowel handbediend of elektrisch kan worden besteld.

Met één druk op de knop activeert u de sta op functie zodat u moeiteloos uit de stoel kunt opstaan. Deze fauteuil beschikt over een nagenoeg on zichtbaar wegklappende voetklep en een hartbalans functie zodat uw voeten even hoog komen als uw hart. Dit zorgt voor de optimale bloedsomloop. Wat ook vernieuwend is, is dat de armleuningen meebewegen als u de rugleuning verstelt zodat u ook de juiste steun voor uw armen behoudt in de relaxpositie. Samen met onze adviseur wordt de juiste maat van zithoogte en zitdiepte aangemeten. Kiest u voor soepel, praktisch (gemakkelijk schoon te maken) rundleder of voor een warme behaaglijke stof.

Maatwerkopties:

✓ Voettypes (RVS, Chroom, Zwart, Ronde schijven enz.)
✓ Nekkussen
✓ Accu (ipv snoer)
✓ Stoelverwarming
✓ Handbediening i.p.v. tiptoets
✓ Lendesteun

Stel uw stoel volledig naar eigen smaak samen

Elke stoel wordt op maat gemaakt en is leverbaar in meer dan 50 verschillende kleuren leer en/of stof!

Maak uw definitieve kleurkeuze aan de hand van onze echte stalen.

Menu