Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Opsta stoel

Op maat gemaakte opsta stoelen bij Easysit!

Gemakkelijk opstaan met een opsta stoel

Een opsta stoel zorgt ervoor dat u makkelijker kunt opstaan uit uw stoel. De sta op functie zorgt ervoor dat de stoel automatisch omhoog komt en helpt u bij het opstaan. Het is belangrijk dat u kiest voor een opsta stoel op maat. Alleen bij de juiste maat ervaart u het beste zitcomfort.

Easysit is al meer dan 25 jaar de specialist in opsta stoelen op maat. De meeste stoelen produceren wij zelf en daardoor kunnen wij elke maat leveren. Denk aan de juiste zithoogte en zitdiepte, en een goede zitbreedte en rughoogte. Naast de maatvoering is ook het comfort van een opsta stoel heel belangrijk. Kiest u voor een stevige zit? Of gaat u voor een stoel met zacht schuim dat zich geheel naar uw lichaam voegt en comfortabel ondersteunt? Wij adviseren u graag!

U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep of Burgum. Onze zitexperts staan daar voor u klaar om u te helpen met het kiezen van de juiste stoel. U krijgt altijd gratis zitadvies!

Bezoek onze showrooms
Opsta stoel

Easysit maakt elke stoel op maat

De stijlvolle stoelen van Easysit worden in onze eigen fabriek geheel aangepast naar uw postuur, hulpbehoefte en wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een draaibare, vaste of zelfs een verrijdbare sta op stoel. Ook is het mogelijk om een lendepomp in te bouwen zodat u ook de juiste ondersteuning krijgt voor uw rug. Daardoor profiteert u van een comfortabele zit, optimale ondersteuning én een snelle levertijd. Door de ruime keuze in model, bekledingstypes (leer, stof of stamskin) en kleur is er altijd een stoel die perfect past in uw interieur.

Een goede sta op stoel heeft verder de juiste balans tussen vormgeving, comfort en ergonomie.

Vormgeving: De collectie bestaat uit meer dan 50 verschillende modellen. Van klassiek tot modern. Zo is er altijd een model dat aan uw persoonlijke smaak voldoet en past in uw huiskamer.
Comfort: Ook comfort is een persoonlijke zaak. Zit u graag zacht? Of juist wat steviger? Zit u graag rechtop of juist niet? Onze adviseurs helpen u de juiste inschatting te maken.
Ergonomie: Dit bepalen onze adviseurs aan de hand van uw lichaamsmaten. Zo ontvangt u uw persoonlijke stoel met de voor u juiste zithoogte, -breedte en -diepte, armleuninghoogte en rughoogte.

Bekijk de collectie
Opsta stoel

Wilt u een opsta stoel proberen?

U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms in Wezep, Hilversum, of Burgum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch en via de mail goed bereikbaar. Wij helpen u direct verder.

 088 – 6 220 220
✉  info@easysit.nl

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om sta op stoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Ik wil een afspraak maken

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Opsta stoel

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Stressless Anna

Meer informatie

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Stressless Rome Low Back Cross

Meer informatie
Relaxbank Easysit S92

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxbank Easysit S92

Meer informatie
Menu