Ook nog deze dagen bij Easysit: inruilkorting XL! Van 1 t/m 8 april ontvangt u tot wel €600,- inruilkorting bij uw aankoop. Wij zijn gewoon open!

Opsta stoel

Ervaar maatwerk van Easysit!

Collectie opsta stoelen EasySit Direct contact opnemen

Een opsta stoel zorgt ervoor dat u makkelijker kunt opstaan uit uw stoel. De sta op functie zorgt ervoor dat de stoel automatisch omhoog komt en helpt u bij het opstaan. Belangrijk is dat u kiest voor een opsta stoel op maat want alleen bij de juiste maat ervaart u het beste zitcomfort.

Easysit sta op stoelen worden op maat gemaakt!

Easysit is al meer dan 25 jaar de specialist in opsta stoelen op maat. De meeste stoelen produceren wij zelf en daardoor kunnen wij elke maat leveren. Denk aan de juiste zithoogte en zitdiepte maar ook moet de  stoel een goede zitbreedte en rughoogte hebben. Naast de maatvoering is ook het comfort van een opsta stoel heel belangrijk voor uw lichamelijk welzijn. Kiest u voor een stevige zit? Of gaat u voor een stoel met zacht schuim dat zich geheel naar uw lichaam voegt en comfortabel ondersteunt? Wij adviseren u graag!

Wat zijn de verschillen van een opsta stoel 1-, 2- en 3-motorig?

Naast de sta op functie kunt u ook nog kiezen voor een verstelbare voetklep en verstelbare rug. Bij een 1-motorige opsta stoel versteld de rug tegelijk met de voetklep. Bij een 2 motorige opsta stoel kunt u de rug en voetklep apart bedienen en bij een 3-motorige opsta stoel kantelt de zitting verder achterover en komt de voetklep heel hoog. Dit noemen ze ook wel de hart-balans functie. Zowel 2-motorige als 3-motorig zijn de sterkste sta op stoelen.

Maatwerk van Easysit

Easysit sta op stoelen worden op maat gemaakt!

Showrooms Easysit en Thuisdemonstratie

Naast onze showrooms in Hilversum, Barneveld en Burgum (Friesland) bieden wij ook de mogelijkheid voor een thuisdemonstratie. Nadat één van onze adviseurs met u telefonisch heeft doorgenomen wat uw wensen zijn maken wij een selectie van 4 of 5 stoelen en deze nemen wij mee naar u toe. Zo kunt u thuis proefzitten en neemt onze fabrieksadviseur de juiste maten op.

Bent u toe aan beter zitcomfort, maar is het voor u niet mogelijk om naar de showroom te komen? Vraag dan vrijblijvend een thuisdemonstratie aan door te bellen met: 088-6220 220.

 

Thuisdemonstratie aanvragen

Showrooms Easysit en Thuisdemonstratie

Thuisdemonstratie van Easysit!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

De Ploeg

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Sta op stoel Easysit Madrid

Meer informatie
De Ploeg

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Sta op stoel Easysit Napels

Meer informatie
De Ploeg

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Sta op stoel Easysit R10

Meer informatie
Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie