Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Sta op stoel in de omgeving van Drachten

Bent u of een familielid een op sta stoel of sta op stoel nodig en u woont in Drachten? Kom dan naar Easysit in Burgum, wij hebben daar een grote collectie sta op stoelen die wij geheel op maat maken.

Bent u niet in staat om naar de showroom te komen? Dan bieden wij u de mogelijkheid voor een thuispassing. Onze adviseur uit Burgum komt met een aantal sta op stoelen naar u toe en adviseert u de juiste stoel. Ook neemt hij een aantal hulp- en pasmaterialen mee en meet ondertussen de maten op.

Vrijblijvend langskomen

Easysit is de sta op stoel specialist

Easysit bestaat al meer dan 25 jaar en leveren voornamelijk in heel Friesland sta op stoelen. We beschikken over een eigen fabriek en daardoor kunnen wij elke sta op stoel op maat maken. Naast dat de stoel u helpt bij het opstaan en zitten moet de stoel u ook de juiste ondersteuning geven.

Sta op stoel Drachten

Een sta op stoel zorgt ervoor dat u gemakkelijk uit uw stoel kunt opstaan. Maar ook het weer gaan zitten in de stoel gaat eenvoudig met een sta op stoel. De motor zorgt ervoor dat u rustig en veilig weer in de normale stand komt te zitten. Naast de sta op functie heeft een sta op stoel drachten ook een relaxfunctie. Eigenlijk is het ook een relaxstoel maar dan met een sta op functie. Een relaxstoel heeft een verstelbare voetklep en verstelbare rug.

Maatwerk

Design relaxstoel

Meer informatie

Kom naar onze showroom in Burgum voor meer informatie en goed advies over een sta op stoel Drachten. Wij hebben hier een ruime keuze aan sta op stoelen

Thuispassing en aanmeten in Drachten

Bel met 088 – 6220 220 en u wordt direct geholpen. Wij stellen u via de telefoon een aantal vragen en aan de hand daarvan nemen wij de juiste stoelen mee. Wilt u tijdelijk een leen sta op stoel dan is dit ook mogelijk en die kunnen wij dan direct meenemen.

Thuispassing aanvragen

Thuisdemonstratie sta op stoel Den Haag

Easysit Fabriek in Burgum – sta op stoel Drachten

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu