Ook nog deze dagen bij Easysit: inruilkorting XL! Van 1 t/m 8 april ontvangt u tot wel €600,- inruilkorting bij uw aankoop. Wij zijn gewoon open!

Sta op stoel Friesland

U woont in Friesland en heeft een sta op stoel nodig?

Sta op Stoel FrieslandWij bieden u de mogelijkheid om de sta-op stoel bij u thuis uit te proberen in heel Friesland. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom in Burgum om onze collectie van meer dan 50 sta op stoelen te bekijken. Onze openingstijden en adres vindt u op onze contactpagina.

Thuis een aantal sta op stoelen proefzitten in heel Friesland?
U wilt meer informatie over de aankoop of het opmeten van een op maat gemaakte sta op stoel?  Wij komen ook geheel vrijblijvend bij u langs als u dat wenst. Maak daarvoor een afspraak. Wij hebben een eigen fabriek in Friesland waar elke sta op stoel op maat gemaakt wordt, zodoende kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

Sta op stoel Friesland? Easysit helpt u verder.

Waar moet u op letten bij de aankoop van een sta op stoel? Wat zijn de voordelen van de aankoop van een Easysit. Wij vertellen u dit graag. Wij meten onderstaand allemaal speciaal voor u op.

  • Juiste zithoogte
  • Juiste lende-ondersteuning
  • Geschikte zitdiepte
  • Juiste hoofd- en neksteun
  • Passende zitbreedte & zithoek
  • Op maat armleggerhoogte
  • Juiste ondersteuning van de wervelkolom
  • Een sierlijke en compacte uitstraling

Hoe onderscheid je een sta op stoel op kwaliteit?

Een goede sta op stoel heeft verder de juiste balans tussen VORMGEVING, COMFORT en ERGONOMIE.

Vormgeving: De collectie bestaat inmiddels uit meer dan 50 verschillende modellen. Van klassiek tot modern. Zo is er altijd een model die aan uw persoonlijke smaak voldoet en past in UW huiskamer.
Comfort: Ook comfort is een persoonlijke zaak. Zit u graag zacht? of juist wat steviger? zit u graag rechtop of juist niet?
Ergonomie: Dit bepalen onze adviseurs aan de hand van uw lichaamsmaten. Zo ontvangt u uw persoonlijke stoel met de voor u juiste zithoogte, zitdiepte, zitbreedte, armleuninghoogte en rughoogte.

Bekijk onze collectie Sta op StoelenThuis proefzitten aanvragen

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie