Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Sta op stoel Friesland

U woont in Friesland en heeft een sta op stoel nodig?

Zoekt u een sta op stoel?

Woont u in Friesland en bent u op zoek naar een sta op stoel? Dan bent u bij Easysit aan het juiste adres! Onze zitexperts staan voor u klaar in onze showroom in Burgum om u de juiste sta op stoel te adviseren. Dit is een op maat gemaakte stoel voor iedereen die een dagje ouder wordt, een lichamelijke aandoening heeft of gewoon moeite heeft met opstaan. Veel van onze stoelen hebben een verborgen sta op functie, waardoor het niet op zal vallen dat de stoel gemaakt is om u te helpen.

De sta op stoelen van Easysit zijn verkrijgbaar in moderne designs. De stoelen worden op maat gemaakt. Zo weet u zeker dat de stoel aan al uw wensen voldoet en u de juiste ondersteuning biedt.

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk onze sta op stoelen vast online of kom langs in onze showroom in Burgum.

Onze showrooms
stoel voor senioren

Easysit maakt elke stoel op maat

Deze stijlvolle stoelen worden in onze eigen fabriek geheel aangepast naar uw postuur, hulpbehoefte en wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een draaibare, vaste of zelfs een verrijdbare sta op stoel. Ook is het mogelijk om een lendepomp in te bouwen zodat u ook de juiste ondersteuning krijgt voor uw rug. Daardoor profiteert u van een comfortabele zit, optimale ondersteuning én een snelle levertijd. Door de ruime keuze in model, bekledingstypes (leer, stof of stamskin) en kleur is er altijd een stoel die perfect past in uw interieur.

Een goede sta op stoel heeft verder de juiste balans tussen vormgeving, comfort en ergonomie.

Vormgeving: De collectie bestaat uit meer dan 50 verschillende modellen. Van klassiek tot modern. Zo is er altijd een model dat aan uw persoonlijke smaak voldoet en past in uw huiskamer.
Comfort: Ook comfort is een persoonlijke zaak. Zit u graag zacht? Of juist wat steviger? Zit u graag rechtop of juist niet? Onze adviseurs helpen u de juiste inschatting te maken.
Ergonomie: Dit bepalen onze adviseurs aan de hand van uw lichaamsmaten. Zo ontvangt u uw persoonlijke stoel met de voor u juiste zithoogte, -breedte en -diepte, armleuninghoogte en rughoogte.

Bekijk de collectie
fauteuil voor senioren

Wanneer kan ik langskomen?

U bent altijd van harte welkom in onze showroom Burgum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch en via de mail goed bereikbaar. Wij helpen u direct verder.

 088 – 6 220 220
✉  info@easysit.nl

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Ik wil een afspraak maken

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Sta op stoel Friesland

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu