Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Bent u of een familielid toe aan een sta op stoel en u woont in Den Haag?

Easysit komt ook bij u thuis met een aantal verschillende sta op stoelen of relaxstoelen. Is het voor u lastig om naar de showroom te komen dan komen wij vrijblijvend naar u toe. Wij nemen telefonisch met u door wat uw wensen zijn en aan de hand daarvan nemen wij een aantal stoelen mee. U kunt ze zo thuis uit proberen en ondertussen adviseren wij u de juiste stoel.

Direct contact opnemen

Wat zijn de voordelen van een sta op stoel

Opstaan uit de stoel kost veel kracht en die beweging vraagt veel van uw lichaam. Een sta op stoel of opsta stoel zorgt ervoor dat uw lichaam de juiste steun krijgt om vloeiend op te kunnen staan zonder kracht. Met één druk op de knop komt de stoel omhoog en kantelt hij de zitting iets naar voren. Ook helpt de sta op stoel u bij het zitten. Wanneer de stoel nog omhoog staat en u gaat er in zitten dan zorgt de stoel er weer voor dat u veilig en rustig in uw normale zitpositie komt.

Sta op stoel Den Haag en maatwerk van Easysit

Er zijn verschillende soorten sta op stoelen. Naast het verschil in de motoren 1, 2 of 3-motorig zijn er ook nog veel verschillen in de maten. De juiste maat is heel belangrijk voor een ergonomische zit. Een te kleine stoel of een grote stoel zorgt voor onvoldoende steun en kan lichamelijke klachten veroorzaken. Ervaar daarom sta op stoel Den Haag maatwerk van Easysit, want bij Easysit worden alle sta op stoelen op maat gemaakt. Er wordt gekeken naar de juiste zithoogte en zitdiepte maar ook geven de adviseurs van Easysit advies over de juiste steun voor uw nek, rug en armen.

Maatwerk Sta op stoel

Design relaxstoel

Meer informatie

Wilt u meer weten over een sta op stoel Den Haag van Easysit? Kom dan naar één van onze showrooms voor goed advies en een ruime keuze aan verschillende sta op stoelen.

Sta op stoel Den Haag – Thuisdemonstratie en aanmeten

Bel met 088-6220 220 en uw wordt direct geholpen. Wij nemen telefonisch uw wensen met u door en dan plannen we een afspraak bij u thuis. Naast de geselecteerde sta op stoelen neemt onze adviseur ook nog een aantal pas en hulp materialen mee zodat hij u de juiste maat kan aanmeten. Ook worden de leder en stof stalen meegenomen zodat u de juiste kleur direct uit kunt kiezen.

Thuispassing aanvragen

Thuisdemonstratie sta op stoel Den Haag

Easysit Fabriek 

Sta op stoel Den Haag

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu