Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis thuis bezorgd • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Bank met voetsteun

Bank met (verstelbare) voetsteun

Bent u op zoek naar een bank met verstelbare voetsteun? Dan bent u bij Easysit aan het juiste adres! Easysit draait al meer dan 25 jaar mee in de banken- en stoelenbranche. Onze specialisten weten als geen ander hoe belangrijk comfort en ergonomie is en kunnen u goed voorzien van gratis zitadvies. Ook kunnen wij u een perfecte bank met verstelbare voetsteun aanmeten. Maar het oog wil ook wat: daarom biedt Easysit de banken in diverse kleuren (meer dan 50) en materialen, zowel stof als leder. Zo kunnen we een mooie, moderne bank vinden die goed bij uw interieur past.

Bekijk ons aanbod!

 

 

Bank met voetsteun

Een bank met voetsteun van Easysit

Bent u bang dat de bank ouderwets oogt? Geen zorgen: Easysit heeft designbanken die goed passen bij een moderne inrichting. We houden onszelf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van banken. Hierdoor garanderen wij dat we u een mooie relaxbank kunnen aanmeten. Kom vrijblijvend langs in onze winkel, of bekijk een deel van onze collectie op onze site. Onderaan deze pagina staat een aantal voorbeelden van onze banken.

Kom langs in één van onze showrooms

Onze showrooms bevinden zich in Hilversum, Barneveld en Burgum. Wilt u meer informatie of wilt u, voor uitgebreid advies, een afspraak maken om langs te komen? Neem dan contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 088 – 6 220 220. Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u thuis ophalen om sta-op stoelen of relaxbanken te komen proberen bij ons in de winkel.

Banken bekijken kan op de volgende tijdstippen:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Klanten beoordelen ons met een 8.8!

relaxbank

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Een greep uit onze collectie

Misschien past dit bij u?

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxbank Easysit B80

Meer informatie
De Ploeg ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Comfortbank Easysit A170

Meer informatie

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Stressless Wave

Meer informatie
Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie