Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Comfortbanken

Easysit Relaxbank F80

Bezoek onze showrooms
onze adviseurs staan voor u klaar

De Relaxbank Easysit F80 is een zeer comfortabele bank die in verschillende varianten geleverd kan worden. De F80 is als Comfortbank te leveren in verschillende breedtes (2, 2.5, 3). De …

Verder lezen

De voordelen van Easysit

  • Ruil uw oude stoel of bank in
  • Gratis zitadvies
  • Snelle of directe levering
  • Maatwerk
  • Geen aanbetaling
  • 5 jaar service & garantie aan huis
  • Altijd meer dan 300 stoelen en banken op voorraad

Wilt u graag komen proefzitten?

Bezoek vrijblijvend één van onze showrooms of maak hier een afspraak.

Meer over de Easysit Relaxbank F80

De Relaxbank Easysit F80 is een zeer comfortabele bank die in verschillende varianten geleverd kan worden. De F80 is als Comfortbank te leveren in verschillende breedtes (2, 2.5, 3). De zitplaatsen van deze breedtes kunnen uitgerust worden met relaxfunctie. Dit systeem (Wall Away) zorgt ervoor dat uw benen omhoog gaan en de rug en zitting komen naar voren zodat u wel in de relaxpositie komt maar de rugleuning blijft in de lijn van de bank, ook de hoofdsteunen zijn hierbij elektrisch bedienbaar. Ideaal wanneer de bank tegen de muur aan komt te staan. De bediening van dit systeem gebeurt door touchknoppen die netjes in de bank zijn verwerkt.

Deze bank is niet alleen als standaard comfortbank te leveren maar ook als hoekbank. U bepaalt zelf hoe groot deze hoekbank wordt doordat er verschillende elementen aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Ook in de hoekbank versie kan de relaxfunctie geleverd worden.

Deze bank kan in verschillende zithoogtes geleverd worden en ook zijn er 2 armtypes mogelijk, een vaste arm of een verstelbare arm (ligarmleuning). Er zijn meerdere poottypes beschikbaar en hij is leverbaar in wel meer dan 50 kleuren rundleder en/of stof.

Deze bank staat op alle vestigingen en goed advies is belangrijk bij deze bank. Maak een afspraak of kom vrijblijvend naar onze showrooms om hem te bekijken en vooral te proberen.

Bekijk hier de banken collectie in sfeerkamers van Easysit.

Sfeerkamers Hilversum

Stel uw bank volledig naar eigen smaak samen

Elke bank wordt op maat gemaakt en is leverbaar in meer dan 50 verschillende kleuren leer en/of stof!

Maak uw definitieve kleurkeuze aan de hand van onze echte stalen.

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie