Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Relaxbank

Op maat gemaakte relaxbanken bij Easysit

Een relaxbank van Easysit

Een relaxbank is een bank waarvan het zitgedeelte uitgebreid kan worden met een relaxfunctie. Een relaxfunctie houdt in dat u vanuit de zitpositie in de relaxpositie komt doordat er een voetklep uit komt. Er zijn verschillende relaxfuncties waaronder de normale handbediende en elektrische variant. Hierbij gaat de rugleuning ver naar achteren.

Er bestaat ook nog het Wall Away systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat uw benen omhoog gaan en de rug en zitting komen naar voren zodat u wel in de relaxpositie komt maar de rugleuning in lijn van de bank blijft. Ideaal wanneer de bank tegen de muur aan komt te staan. Dit systeem is gemakkelijk te bedienen met touchknoppen die netjes in de bank zijn verwerkt.

Bekijk ons aanbod
relaxbank

Persoonlijk advies

Easysit is de specialist op het gebied van zitcomfort. In onze showrooms staan relaxbanken opgesteld en hier krijgt u het beste en vooral persoonlijk advies. Elke relaxbank is in veel varianten leverbaar. Ook een hoekbank kan geleverd worden met een relaxfunctie. Bij elke bank kunt u uw eigen arm en poottype kiezen. Bovendien zijn er wel 50 verschillende kleuren leder of stof soorten waaruit u kunt kiezen.

In onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum krijgt u persoonlijk advies van onze zitexperts. Zitadvies is altijd gratis bij Easysit. Onze experts hebben ruime ervaring met het geven van zitadvies en het aanmeten van relaxstoelen en -banken. Bespreek samen met onze experts de mogelijkheden en stel zo de bank samen die aan al uw wensen voldoet.

Kom langs in de showroom

 

relaxbank

Ik wil graag zitadvies, en nu?

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Hilversum, Burgum of Wezep. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch en via de mail goed bereikbaar. Wij helpen u direct verder.

 088 – 6 220 220
✉  info@easysit.nl

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klik hier om direct een afspraak te maken

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Relaxbank

Easysit relaxbank

Bent u benieuwd hoe een relaxbank van Easysit werkt? Bekijk de video en ontdek het gemak en comfort van onze op maat gemaakte relaxbanken.

Meer weten?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

 088 – 6 220 220
✉  info@easysit.nl

Bekijk meer video’s van Easysit

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu