Vanaf 22 januari BTW actie! Easysit betaalt voor u de 21% BTW

Easysit Relaxbanken op maat gemaakt!

Bekijk onze banken collectie Sfeerkamers Hilversum

Een relaxbank is een bank waarvan het zitgedeelte uitgebreid kan worden met een relaxfunctie. Een relaxfunctie houdt in dat u vanuit de zitpositie in de relaxpositie komt doordat er een voetklep uit komt. Er zijn verschillende relaxfuncties waaronder de normale handbediende en elektrische variant. Bij deze normale relaxfuncties gaan de rugleuningen ver naar achteren.

Relaxbank met Wall Away systeem

Er bestaat ook nog het Wall Away systeem. Dit systeem (Wall Away) zorgt ervoor dat uw benen omhoog gaan en de rug en zitting komen naar voren zodat u wel in de relaxpositie komt maar de rugleuning blijft in de lijn van de bank. Ideaal wanneer de bank tegen de muur aan komt te staan. De bediening van dit systeem gebeurt door touchknoppen die netjes in de bank zijn verwerkt.

Bekijk hier onze sfeerkamers in Hilversum

EasySit.nl - Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Relaxbank bij Easysit, voor persoonlijk advies!

Easysit is de specialist op het gebied van het beste zitcomfort. Naast een grote collectie relaxstoelen heeft Easysit ook nog een aantal Relaxbanken in zijn collectie. In onze showrooms staan relaxbanken opgesteld en hier krijgt u het beste en vooral persoonlijk advies. Elke relaxbank is in veel varianten leverbaar, zelfs een hoekbank kan nog geleverd worden met relaxfunctie. Bij elke bank kunt u uw eigen arm en poottype kiezen. Ook zijn er wel 50 verschillende kleuren leder of stof soorten waar u uit kunt kiezen.

 

Showrooms Easysit

Relaxbank bij Easysit, voor persoonlijk advies!

Showrooms Easysit

Roel Brouwer Adviseur

Kom vrijblijvend naar één van onze showrooms of maak een afspraak voor persoonlijk zitadvies

Kom naar één van onze showrooms in Hilversum, Barneveld of Burgum voor meer informatie. Wilt u echt uitgebreid geïnformeerd worden over Relaxbanken dan kunt u het beste een afspraak maken. Ook bent u van harte welkom om vrijblijvend proef te zitten in onze fijne relaxbanken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 088 – 220 220 of maak een afspraak via onderstaande knop.

Maak hier een afspraak

Showrooms Easysit

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxbank Easysit B80

Meer informatie
Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie