Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Ontspan met een elektrisch verstelbare relaxbank

Op zoek naar een relaxbank elektrisch verstelbaar?

Kijk dan naar een relaxbank elektrisch verstelbaar met het wall away systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de rug en zitting naar voren komen en uw benen omhoog gaan. U komt zo in uw favoriete relaxpositie en de bank kan tegen de muur komen te staan. Bij een relaxfauteuil of een handbediende relaxbank gaan de rugleuningen naar achteren en dit neemt extra ruimte in beslag. Daarnaast zijn de verstelbare relaxbanken van Easysit te leveren van een smalle 2-zits tot een ruime 3.5-zits. Ook een hoekbank met relaxfunctie is mogelijk en geheel naar wens samen te stellen. Naast de relaxsystemen kunt u ook nog kiezen voor verstelbare- of lig-armleuningen.

Bankencollectie Easysit

relaxbank-elektrisch

Bedieningsmogelijkheden elektrisch verstelbare relaxbank

Bediening van een elektrisch vertselbare relaxbank zijn touchknoppen die naast het zitgedeelte netjes in de bank zijn verwerkt en voor de buitenkant niet zichtbaar. Er zijn elektrische relaxbanken met een 1- en met een 2-motorig systeem leverbaar.

Relaxbank Elektrisch verstelbaar 1-motorig

Bij een 1-motorig elektrische relaxbank gaan de rug, voetklep en zitting als een geheel naar voren en is niet apart te verstellen. Wel komt u zo heel snel in uw ideale relaxpositie.

Relaxbank Elektrisch verstelbaar 2-motorig

Bij een 2-motorige elektrische relaxbank gaat de zitting niet tegelijk met de voetklep. Eerst wordt de zitting gekanteld en daarna komt de voetklep naar voren en de rugleuning.

relaxbank-elektrisch

Showrooms Easysit

Easysit is de zitspecialist en heeft vestigingen in Burgum (Friesland), Wezep en Hilversum. Naast elektrisch verstelbare banken bestaat de collectie van Easysit ook nog uit relaxfauteuils, sta op stoelen en comfortbanken.  In onze showrooms staan een aantal relaxbanken elektrisch verstelbaar opgesteld waaronder ook de relaxbank elektrisch (Relaxbank B80). Kom vrijblijvend proefzitten in onze showroom, wij adviseren u graag!

Bezoek één van onze showrooms

Relaxbank Elektrisch

Bekijk de video en ontdek het gemak en comfort van een elektrisch verstelbare relaxbank van Easysit!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxbank Easysit B80

Meer informatie
Hoekbank Easysit B80

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Hoekbank Easysit B80

Meer informatie
Menu