Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Klanten waarderen ons met een 8,7!

Lees alle 178 referenties
Comfortbanken

Hoekbank Easysit B80

De hoekbank Easysit B80 is een zeer comfortabele bank die u helemaal naar wens kunt samen stellen. Deze hoekbank bestaat uit verschillende elementen en daardoor is elke opstelling mogelijk. Samen …

Verder lezen

De voordelen van Easysit

  • Gratis zitadvies
  • Snelle of directe levering
  • Maatwerk uit eigen fabriek
  • Geen aanbetaling

Meer over de Hoekbank Easysit B80

De hoekbank Easysit B80 is een zeer comfortabele bank die u helemaal naar wens kunt samen stellen. Deze hoekbank bestaat uit verschillende elementen en daardoor is elke opstelling mogelijk. Samen met de adviseur kiest u uw gewenste opstelling.

Deze bank kan in verschillende zithoogtes geleverd worden en ook zijn er 2 armtypes mogelijk, een vaste arm of een verstelbare arm (ligarmleuning). Er zijn meerdere poottypes beschikbaar en hij is leverbaar in wel meer dan 50 kleuren rundleder en/of stof. Relaxstoel B40 en B50 zijn heel mooi combineerbaar bij deze bank.

Relaxfunctie optioneel:

De zitplaatsen van deze bank kunnen optioneel uitgerust worden met relaxfunctie. Dit systeem (Wall Away) zorgt ervoor dat uw benen omhoog gaan en de rug en zitting komen naar voren zodat u wel in de relaxpositie komt maar de rugleuning blijft in de lijn van de bank. Ideaal wanneer de bank tegen de muur aan komt te staan. De bediening van dit systeem gebeurt door touchknoppen die netjes in de bank zijn verwerkt.

Deze bank staat in onze vestiging in Hilversum en goed advies is belangrijk bij deze bank. Maak een afspraak of kom vrijblijvend in onze showroom in Hilversum om hem te bekijken en vooral te proberen.

Bekijk hier de banken collectie in sfeerkamers van Easysit. Deze sfeerkamers zijn van onze vestiging in Hilversum

-> Sfeerkamers Hilversum

Hoekbank Easysit B80

Wilt u meer weten over dit meubel? Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over comfortabel zitcomfort. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie aanvragen

Liever eerst even uitproberen?

Dat kan! Wij komen met onze stoelen bij u in huis, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de stoel zit, en hoe de stoel in uw interieur past.

Gratis (thuis) proefzitten

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie