Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Comfortbanken

Hoekbank Easysit B80

Bezoek onze showrooms
onze adviseurs staan voor u klaar

De hoekbank Easysit B80 is een zeer comfortabele bank die u helemaal naar wens kunt samen stellen. Deze hoekbank bestaat uit verschillende elementen en daardoor is elke opstelling mogelijk. Samen …

Verder lezen

De voordelen van Easysit

  • Ruil uw oude stoel of bank in
  • Gratis zitadvies
  • Snelle of directe levering
  • Maatwerk
  • Geen aanbetaling
  • 5 jaar service & garantie aan huis
  • Altijd meer dan 300 stoelen en banken op voorraad

Wilt u graag komen proefzitten?

Bezoek vrijblijvend één van onze showrooms of maak hier een afspraak.

Meer over de Hoekbank Easysit B80

De hoekbank Easysit B80 is een zeer comfortabele bank die u helemaal naar wens kunt samen stellen. Deze hoekbank bestaat uit verschillende elementen en daardoor is elke opstelling mogelijk. Samen met de adviseur kiest u uw gewenste opstelling.

Deze bank kan in verschillende zithoogtes geleverd worden en ook zijn er 2 armtypes mogelijk, een vaste arm of een verstelbare arm (ligarmleuning). Er zijn meerdere poottypes beschikbaar en hij is leverbaar in wel meer dan 50 kleuren rundleder en/of stof. Relaxstoel B40 en B50 zijn heel mooi combineerbaar bij deze bank.

Relaxfunctie optioneel:

De zitplaatsen van deze bank kunnen optioneel uitgerust worden met relaxfunctie. Dit systeem (Wall Away) zorgt ervoor dat uw benen omhoog gaan en de rug en zitting komen naar voren zodat u wel in de relaxpositie komt maar de rugleuning blijft in de lijn van de bank. Ideaal wanneer de bank tegen de muur aan komt te staan. De bediening van dit systeem gebeurt door touchknoppen die netjes in de bank zijn verwerkt.

Deze bank staat in onze vestiging in Hilversum en goed advies is belangrijk bij deze bank. Maak een afspraak of kom vrijblijvend in onze showroom in Hilversum om hem te bekijken en vooral te proberen.

Bekijk hier de banken collectie in sfeerkamers van Easysit. Deze sfeerkamers zijn van onze vestiging in Hilversum Sfeerkamers Hilversum

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie