Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Strakke banken in alle maten verkrijgbaar bij Easysit

U bent op zoek naar een strakke bank? Een bank moet comfortabel zitten en u de juiste ondersteuning bieden. Daarnaast is het belangrijk dat de bank bij uw stijl past. Een strakke bank past het beste in ieder interieur en heeft daarbij ook nog een moderne en veelzijdige uitstraling. Bij Easysit kiest u een bank op maat omdat u hem zelf met één van de adviseurs samen stelt.

 

 

Stel uw eigen strakke bank samen bij Easysit

Strakke bank? Kom naar de zitspecialist advies!

Easysit is specialist op het gebied van goed zitcomfort.

U heeft bij Easysit keuze uit verschillende bankstellen. Zo kiest u bij ons uit een 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank, 3,5-zitsbank of een hoekbank. U kiest de juiste afmetingen, poottypes en armtypes. Wilt u een doorlopende armleuning of juist een zwevende armleuning? Dit is allemaal mogelijk bij een strakke bank van Easysit

Strakke bank met relaxfunctie

Easysit heeft een aantal banken waar een relaxfunctie optioneel in te verkrijgen is. Dit houdt in dat u vanuit de normale zitpositie automatisch in de relaxstand komt. Dit kan als handbediend maar het fijnste systeem is het Wall Away systeem. Hiermee kunt u uw strakke bank tegen de muur aan zetten en toch kunt u de relaxfunctie gebruiken. Klik op onderstaande button en lees op deze pagina meer over de relaxbanken van Easysit.

Meer informatie Relaxbanken

Bank met voetsteun

Showrooms Easysit

Easysit heeft showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum (Friesland). Onze banken worden door heel Nederland bezorgd maar voor goed advies is het belangrijk dat u naar één van onze showrooms komt, het juiste advies maakt namelijk het verschil!

Kom vrijblijvend naar één van onze showrooms of maak een afspraak voor persoonlijk advies. Op onze showroompagina kunt u een afspraak maken of bel met: 088 – 6220 220

Tot ziens bij Easysit!

Easysit Showrooms

showroom

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

De Ploeg ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Comfortbank Easysit F170

Meer informatie
De Ploeg ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Comfortbank Easysit A160

Meer informatie

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxbank Easysit B80

Meer informatie
Menu