Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Sta op stoel WMO

Valt een sta op stoel onder de WMO?

De overheid ondersteunt inwoners op diverse manieren om zelfstandig te kunnen blijven wonen. Afhankelijk van de gemeente waarin u woont wordt een sta op stoel gedeeltelijk betaald binnen de wet WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning).

Per gemeente is de invulling van de WMO verschillend. U kan dus het beste voor de specifieke regelingen van contact opnemen met het WMO-loket van uw gemeente. Meer informatie over de WMO vindt u op www.rijksoverheid.nl

Sta op stoelen zijn hulpmiddelen met een ondersteunend karakter en bieden hulp bij bepaalde lichaamsfuncties. Dit is een voorwaarde om in aanmerking te komen voor een WMO subsidie.

Afhankelijk van uw gemeente heeft u dan recht op een sta op stoel in bruikleen of kan u een gedeelte van uw PGB gebruiken voor de aanschaf van uw sta op stoel op maat.

Easysit: voor een sta op stoel op maat

Heeft u lichamelijke klachten, moeite met opstaan of zoekt u een stoel die perfect past bij uw lichaamsmaten? Dan is een op maat gemaakte fauteuil uit de maatwerk-collectie de oplossing!

Eén van de belangrijkste voorwaarden om goed te kunnen zitten is de zitbreedte van de stoel. Hierin is Easy Sit uniek: als enige biedt Easy Sit een relaxfauteuil waarvan de zitbreedte precies is afgesteld op úw lichaam.

Verder maakt Easy Sit als enige in Nederland relaxfauteuils in alle mogelijke maten: van extra klein tot extra groot. Ook voor uw maten biedt Easy Sit dus een perfect passende stoel!

Wilt u vrijblijvend advies? Bel nu 088-6220220

Kom naar een van onze showrooms, vraag een gratis demo thuis aan via het contactformulier.

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie