Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

U woont in Nunspeet en u bent voor u zelf of een familielid op zoek naar een sta op stoel? Dan bent u bij Easysit aan het juiste adres. Wij maken al meer dan 25 jaar sta op stoelen op maat.

Wij hebben een showroom in Hilversum waar u kunt kiezen uit veel verschillende sta op stoelen. Bent u niet in staat om naar de showroom te komen? Dan komen wij met onze sta op stoelen bij u thuis in Nunspeet. Wij stellen u eerst telefonisch een aantal vragen en aan de hand daarvan nemen wij de geselecteerde stoelen mee naar u toe. U kunt zo rustig thuis proefzitten en ondertussen meet onze adviseur de juiste maten op.

Direct contact opnemen

Wat zijn de voordelen van een sta op stoel

Opstaan uit de stoel kost veel moeite voor oudere mensen. De beweging om op te kunnen staan vraagt dan ook veel van uw lichaam. Een sta op stoel zorgt ervoor dat u moeiteloos op kunt staan. Niet alleen het opstaan gaan gemakkelijker maar ook het zitten. De stoel ondersteund uw lichaam op de juiste manier zodat u niet in de stoel hoeft te ‘ploffen’.

Sta op stoel Nunspeet – maatwerk van Easysit

Naast dat de stoel u helpt met het opstaan zorgt hij ook voor de juiste zithouding. De stoelen van Easysit zijn ergonomisch van vorm. Belangrijk is wel dat u kiest voor een stoel op maat. Voor stoel moet de juiste zithoogte hebben maar ook de juiste zitdiepte. Bovendien moet de rugleuning u de ondersteuning bieden die u nodig heeft. Kom daarom voor een sta op stoel Nunspeet naar Easysit voor het juiste advies.

Maatwerk van Easysit

Design relaxstoel

Bel met 088-6220 220 voor meer informatie of maak een meetafspraak bij u thuis.

Service en reparatie aan sta op stoel in Nunspeet

De meeste stoelen van Easysit worden in eigen fabriek geproduceerd. Daardoor kunnen wij zelf de service verlenen en zorgen wij ervoor dat u snel geholpen wordt bij eventuele problemen.

Showrooms van Easysit

Thuisdemonstratie sta op stoel Den Haag

Easysit fabriek in Burgum – sta op stoel Nunspeet

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu