Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Klanten waarderen ons met een 8,7!

Lees alle 126 referenties

Ergonomische stoel

Klachten door slechte stoel

Onderzoek heeft uitgewezen dat veel lichamelijke klachten worden veroorzaakt door een verkeerde zithouding. Een slechte stoel kan de rug langdurig plaatselijk belasten. Dit kan uiteindelijk behoorlijke klachten veroorzaken, zoals moeite met opstaan, rugklachten, zenuw- of aderbeknellingen, ademhalingsproblemen, trombose, hoofdpijn en kans op een hernia. De ergonomische stoelen van Easy Sit zijn ergonomisch van vorm. Dat betekent dat de hele stoel kan worden ingesteld op uw lichaam. Het resultaat: een fauteuil die heerlijk zit én die uw rug op de juiste manier ondersteunt.

Op maat gemaakt

Als vakbekwame meubelmakers is het uitgangspunt van Easy Sit altijd een zeer hoog persoonlijk zitcomfort. Daarom wordt iedere Easy Sit-fauteuil op maat gemaakt: zithoogte, zitdiepte, zitbreedte, rughoogte en armleuninghoogte zijn op uw lichaam afgesteld. Alle Easy Sit-fauteuils zijn standaard voorzien van Topswing en een verstelbare hoofdsteun. Daarnaast zijn er vele aanpassingen en opties mogelijk, zoals een lendenpomp die extra ondersteuning van de onderrug biedt, draaiplateau, accu of nekkussen.

Optimaal comfort

Een ergonomische stoelen van Easy Sit biedt u optimaal comfort dankzij de op de juiste hoogte aangebrachte armlegger, de perfecte lichaamssteun en de aangepaste zithoogte. Opstaan wordt gemakkelijk met deze op maat gesneden zithoogte. Als extra optie biedt Easy Sit de sta-op functie, waarmee de fauteuil eenvoudig in elke gewenste stand kan worden gezet. De hoge kanteling naar voren zorgt er voor dat u gemakkelijk en zonder inspanning kunt opstaan en weer kunt gaan zitten. Optimaal ontspannen: dat is zitten in Easy Sit. Dit ultieme comfort kenmerkt elke ergonomische stoel van Easy Sit.

Nederlands kwaliteitsproduct

Met een Easy Sit haalt u een Hollands kwaliteitsproduct in huis. De opbouw van de zitting bestaat uit koudschuim op nosag veren, de stoffen en het leder zijn afkomstig van verschillende toonaangevende Europese fabrikanten. Hiermee staat een Easy Sit-fauteuil garant voor een lange levensduur. Bij Easy Sit gaat kwaliteit hand in hand met stijl. Dankzij de uitgebreide collectie comfortfauteuils en de ruime keus in stof- en lederkleuren misstaat de Easy Sit-fauteuil in geen enkel interieur.

Test het zelf!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een Easy Sit-fauteuil? Kom dan eens vrijblijvend langs in 1 van onze showrooms voor het aanmeten, proefzitten en uitgebreide informatie. We luisteren naar uw specifieke wensen en denken met u mee. Vanuit onze ruim twintig jarige ervaring kunnen we u een zitoplossing bieden die werkt. Uw wens krijgt vorm met een fauteuil op maat.

EasySit.nl - Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie