Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Ergonomische stoel

Ervaar de ergonomische stoelen van Easysit. Voor optimaal zitcomfort!

De juiste zithouding

Onderzoek heeft uitgewezen dat veel lichamelijke klachten worden veroorzaakt door een verkeerde zithouding. Een slechte stoel kan uw rug langdurig plaatselijk belasten. Dit kan uiteindelijk behoorlijke klachten veroorzaken. Denk hierbij aan moeite met opstaan, rug- en nekklachten.

Een ergonomische stoel van Easysit is natuurlijk ergonomisch vormgegeven. Dit houdt in dat de hele stoel kan worden aangepast op uw lichaamsmaten. Het resultaat: een fauteuil die heerlijk zit én die uw lichaam op de juiste manier ondersteunt. Met een op maat gemaakte ergonomische stoel van Easysit heeft u altijd de juiste zithouding.

Bent u benieuwd naar onze collectie? U kunt onze stoelen online bekijken. Of breng een bezoek aan één van onze showrooms in Hilversum, Wezep of Burgum.

Kom langs in de showroom
Zorgstoel

Maatwerk

Bij Easysit wordt iedere stoel op maat gemaakt: de stoel wordt perfect op uw lichaam afgesteld. Alle Easysit fauteuils zijn standaard voorzien van een verstelbare hoofdsteun. Daarnaast zijn er vele aanpassingen en opties mogelijk bij een ergonomische stoel. Denk hierbij aan een lendenpomp die extra ondersteuning van de onderrug biedt, of een draaifunctie. Bovendien behoort een accu voor het elektrisch verstelbaar maken van de stoel ook tot de mogelijkheden.

Hoe laat ik een stoel aanmeten?

Als u een stoel aan wilt laten meten, kunt u langskomen in één van onze showrooms. Onze experts staan klaar om u te helpen. Zitadvies is altijd gratis en vrijblijvend bij Easysit.
Kunt u niet naar de showroom komen? Maak dan een gratis afspraak bij u thuis! Onze medewerkers komen dan bij u langs om een stoel bij u aan te meten en de mogelijkheden met u te bespreken.

Klik hier om een thuisdemonstratie in te plannen

 

Sta op stoel Hilversum

Wilt u meer weten?

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Hilversum, Burgum of Wezep. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch en via de mail goed bereikbaar. Wij helpen u direct verder.

 088 – 6 220 220
✉  info@easysit.nl

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klik hier om direct een afspraak te maken

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Stoel voor ouderen

Ergonomische stoel van Easysit

Bent u benieuwd hoe een ergonomische stoel van Easysit werkt? Bekijk de video en ontdek het gemak!

Meer weten?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

 088 – 6 220 220
✉  info@easysit.nl

Bekijk meer video’s van Easysit

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Sta op stoel Easysit D64

Meer informatie

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit D110

Meer informatie

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit D82

Meer informatie
Menu