Vanaf 22 januari BTW actie! Easysit betaalt voor u de 21% BTW

Ervaar de ergonomische stoelen van Easysit

Direct contact opnemen

Onderzoek heeft uitgewezen dat veel lichamelijke klachten worden veroorzaakt door een verkeerde zithouding. Een slechte stoel kan uw rug langdurig plaatselijk belasten. Dit kan uiteindelijk behoorlijke klachten veroorzaken, zoals moeite met opstaan en rugklachten. Een ergonomische stoel van Easy Sit is dan ook ergonomisch van vorm. Dat betekent dat de hele stoel kan worden ingesteld op uw lichaam. Het resultaat: een fauteuil die heerlijk zit én die uw rug op de juiste manier ondersteunt. En met een ergonomische stoel blijft u in de juiste zithouding zitten.

Easysit Collectie

Op maat gemaakt

Als vakbekwame meubelmakers is het uitgangspunt van Easy Sit altijd een zeer hoog persoonlijk zitcomfort. Daarom wordt iedere Easysit stoel op maat gemaakt: zithoogte en zitdiepte zijn op uw lichaam afgesteld. Ook de rughoogte en zitbreedte moeten goed aansluiten. Alle Easysit fauteuils zijn standaard voorzien van een verstelbare hoofdsteun. Daarnaast zijn er vele aanpassingen en opties mogelijk bij een ergonomische stoel. Denk hierbij aan een lendenpomp die extra ondersteuning van de onderrug biedt en een draaifunctie. Ook een accu en nekkussen op maat behoren tot de mogelijkheden.

Ergonomische stoel met optimaal zitcomfort

Een ergonomische stoel van Easy Sit biedt u optimaal comfort dankzij de op de juiste hoogte aangebrachte armlegger. En ook de juiste lichaamssteun en de aangepaste zithoogte. Opstaan wordt gemakkelijk met deze op maat gemaakte zithoogte. Als extra optie biedt Easysit de sta-op functie, waarmee de fauteuil eenvoudig in elke gewenste stand kan worden gezet. De hoge kanteling naar voren zorgt er voor dat u gemakkelijk en zonder inspanning kunt opstaan en weer kunt gaan zitten. Optimaal ontspannen: dat is zitten in Easy Sit. Dit ultieme comfort kenmerkt bovendien elke ergonomische stoel van Easysit.

Maatwerk Easysit

Op maat gemaakt

Nederlands kwaliteitsproduct

Met een Easysit haalt u een Hollands kwaliteitsproduct in huis. De opbouw van de zitting bestaat uit koudschuim op nosag veren en de stoffen en het leder zijn afkomstig van verschillende toonaangevende Europese fabrikanten. Hiermee staat een Easysit fauteuil garant voor een lange levensduur. En bij Easysit gaat kwaliteit hand in hand met stijl. Dankzij de uitgebreide collectie comfortfauteuils en de ruime keus in stof- en lederkleuren misstaat de Easysit stoel in geen enkel interieur.

Test het zelf!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een Easysit fauteuil? Kom dan eens vrijblijvend langs in één van onze showrooms. Wij meten u de juiste ergonomische stoel aan en u kunt uitgebreid proefzitten. Wanneer u niet in staat bent om naar één van onze showrooms te komen dan komen wij vrijblijvend bij u thuis. We luisteren naar uw specifieke wensen en denken met u mee. Vanuit onze ruim 25 jarige ervaring kunnen we u een zitoplossing bieden die werkt. Uw wens krijgt vorm met een stoel op maat.

Showrooms Easysit

Nederlands kwaliteitsproduct

Maatwerk uit eigen fabriek!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit D64

Meer informatie
De Ploeg

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Sta op stoel Easysit Madrid

Meer informatie

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit R10

Meer informatie
Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie