Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Sta op stoel kopen?

Ervaar het maatwerk van Easysit!

U wilt een sta op stoel kopen? Een sta op stoel is ideaal wanneer u moeilijk uit uw stoel komt.  Easysit is de specialist in sta op stoelen. Een op maat gemaakte stoel voor iedereen die een dagje ouder wordt, een spierziekte heeft of gewoon moeite heeft met opstaan. Deze stijlvolle stoelen worden in onze eigen fabriek op maat gemaakt naar uw postuur, beperkingen en wensen. Daardoor profiteert u van een comfortabele zit en optimale ondersteuning. En door de enorme keuze in model, bekleding en kleur is er altijd een sta op stoel die perfect past in uw interieur.

Maatwerk stoelen van Easysit

De adviseurs van Easysit adviseren u over de juiste maat. Heel belangrijk bij het kopen van een sta op stoel zijn de juiste zithoogte en -diepte. Ook de rughoogte, zitbreedte en de hoogte van de armleuningen kan bij een aantal modellen afgestemd worden op uw lichaamsmaten. Onze zitexperts hebben ruime ervaring in het aanmeten van stoelen.

Bij Easysit krijgt u altijd gratis zitadvies. Kom daarvoor vrijblijvend langs in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep of Burgum.

Bezoek één van onze showrooms
Sta op stoel kopen

Easysit maakt elke stoel op maat

Deze stijlvolle stoelen worden in onze eigen fabriek geheel aangepast naar uw postuur, hulpbehoefte en wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een draaibare, vaste of zelfs een verrijdbare sta op stoel. Ook is het mogelijk om een lendepomp in te bouwen zodat u ook de juiste ondersteuning krijgt voor uw rug. Daardoor profiteert u van een comfortabele zit, optimale ondersteuning én een snelle levertijd. Door de ruime keuze in model, bekledingstypes (leer, stof of stamskin) en kleur is er altijd een stoel die perfect past in uw interieur.

Een goede sta op stoel heeft verder de juiste balans tussen vormgeving, comfort en ergonomie.

Vormgeving: De collectie bestaat uit meer dan 50 verschillende modellen. Van klassiek tot modern. Zo is er altijd een model dat aan uw persoonlijke smaak voldoet en past in uw huiskamer.
Comfort: Ook comfort is een persoonlijke zaak. Zit u graag zacht? Of juist wat steviger? Zit u graag rechtop of juist niet? Onze adviseurs helpen u de juiste inschatting te maken.
Ergonomie: Dit bepalen onze adviseurs aan de hand van uw lichaamsmaten. Zo ontvangt u uw persoonlijke stoel met de voor u juiste zithoogte, -breedte en -diepte, armleuninghoogte en rughoogte.

Bekijk de collectie
Sta op stoel kopen

Wanneer kan ik een sta op stoel proberen?

U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms in Wezep, Hilversum, of Burgum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch en via de mail goed bereikbaar. Wij helpen u direct verder.

 088 – 6 220 220
✉  info@easysit.nl

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om sta op stoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Ik wil een afspraak maken

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Sta op stoel kopen?

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Stressless Tokyo High Back

Meer informatie

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Stressless Berlin High back

Meer informatie

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Sta op stoel Easysit D200-2

Meer informatie
Menu