Ook nog deze dagen bij Easysit: inruilkorting XL! Van 1 t/m 8 april ontvangt u tot wel €600,- inruilkorting bij uw aankoop. Wij zijn gewoon open!

Sta op stoel kopen? Ervaar het maatwerk van Easysit!

Bekijk onze Sta op stoelen

U wilt een sta op stoel kopen? Een sta op stoel is ideaal wanneer u moeilijk uit uw stoel komt.  Easysit is de specialist in sta op stoelen. Easysit biedt stoelen met een sta op functie. Een op maat gemaakte stoel voor iedereen die een dagje ouder wordt, een spierziekte heeft of gewoon moeite heeft met opstaan. Deze stijlvolle stoelen worden in onze eigen fabriek op maat gemaakt naar uw postuur, beperkingen en wensen. Daardoor profiteert u van een comfortabele zit en optimale ondersteuning. En door de enorme keuze in model, bekleding en kleur is er altijd een sta op stoel die perfect past in uw interieur.

Sta op stoel kopen? Kies voor maatwerk van Easysit!

De adviseurs van Easysit adviseren u de juiste maat. Heel belangrijk aan een bij een sta op stoel kopen is de juiste zithoogte en zitdiepte. Ook de rughoogte, zitbreedte en armleggerhoogte kan bij een aantal modellen afgestemd worden aan uw lichaamsmaten.

Collectie sta op stoelen

EasySit.nl - Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Sta op stoel ook voor lange en kleine mensen

Easysit is een producent die stoelen in zeer afwijkende maten levert. Ook van heel klein tot heel groot. Dus ook als u erg lang of zwaar bent maken wij de stoel op maat. Naast maatvoering is het comfort van een sta op stoel heel belangrijk voor uw lichamelijk welzijn. Zit u graag rechtop of juist niet? Onze adviseurs spreken alles met u door. Kiest u voor een stevige lederen zitting of wilt u een sta op stoel kopen met zacht schuim dat zich geheel naar uw lichaam voegt en comfortabel ondersteunt?

Bekijk hier het maatwerk van Easysit

Sta op stoel ook voor lange en kleine mensen

Showrooms Easysit

Easysit is producent en leverancier van sta op stoelen op maat. In Burgum Friesland zit de fabriek en ook daar hebben we een showroom. De overige showrooms zitten in Barneveld en Hilversum. Bent u niet in de gelegenheid om naar één van onze showrooms te komen? Dan is er de mogelijkheid dat één van onze adviseurs bij u thuis komt om de juiste stoel aan te meten en u kunt dan thuis proefzitten in één van deze sta op stoelen.

U wilt snel een sta op stoel kopen? We hebben een aantal modellen op voorraad staan die wij direct kunnen leveren. Kortom voor een sta op stoel kopen bent u bij Easysit op het juiste adres.

Bel met 088-6220 220 of maak een afspraak via onze showroompagina.

Showrooms Easysit

Showrooms Easysit

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Sta op stoel Easysit D65

Meer informatie
De Ploeg

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Sta op stoel Easysit Napels

Meer informatie
De Ploeg

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Sta op stoel Easysit R10

Meer informatie
Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie