Vanaf 22 januari BTW actie! Easysit betaalt voor u de 21% BTW

Senioren bankstel? Ervaar maatwerk van Easysit!

Veel banken zijn vaak te laag en te diep, je gaat er vaak in hangen en kunt er moeilijk uit komen. Een senioren bankstel met de juiste afmetingen voorkomt rugklachten en moeilijk opstaan. Dit geldt niet alleen voor senioren maar ook voor jongere mensen. Een senioren bankstel met de juiste zitdiepte, zithoogte en rughoogte geeft het beste zitcomfort.

Easysit is de zitspecialist van Nederland. Wij richten ons met name op de senioren en weten daarom des te beter wat belangrijk is aan een goede bank. De comfortbanken van Easysit worden op maat gemaakt en de juiste zithoogte wordt geadviseerd door één van onze adviseurs.

Collectie comfortbanken

EasySit.nl - Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Comfortbanken van Easysit

Naast dat de comfortbanken van Easysit u de beste ondersteuning en zitcomfort geven zijn er ook nog veel extra mogelijkheden. Denk hierbij aan neerklapbare armleggers zodat u heerlijk op uw bank kunt liggen, of wilt u juist een relaxbank zodat u heerlijk kunt ontspannen.

Senioren bankstel gecombineerd met een sta op stoel?

Easysit heeft naast een collectie banken ook nog een grote collectie relaxfauteuils en sta op stoelen. Wilt u een senioren bankstel gecombineerd met een sta op stoel in dezelfde stoffen of lederen bekleding? Ook dat is mogelijk bij Easysit!

U kunt uw oude senioren bankstel inruilen bij Easysit. Wanneer uw nieuwe senioren bankstel wordt bezorgt, nemen wij uw oude bank en stoel mee retour. En is uw senioren bankstel nog in nette staat dan kunt u er nog een mooi bedrag voor krijgen.

 

Collectie sta op stoelen

Comfortbanken van Easysit

Showrooms Easysit

Wij hebben vestigingen in Burgum (Friesland), Hilversum en Barneveld. In deze showrooms staan verschillende bankstellen en wij adviseren u graag. Kom vrijblijvend naar één van onze showrooms of maak een afspraak zodat u bij ons in de showroom persoonlijk advies krijgt. Bel met 088 – 6220 220 of maak een afspraak op onze showroom pagina.

Showrooms van Easysit

Showrooms Easysit

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

De Ploeg

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Comfortbank Easysit A160

Meer informatie

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Comfortbank Easysit A150

Meer informatie

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Comfortbank Easysit A90

Meer informatie
Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie