Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Bankstel voor senioren

Een bankstel voor senioren van Easysit

Bent u op zoek naar een bankstel voor senioren? Bij Easysit helpen we u graag verder. Bij Easysit zijn we gespecialiseerd in zitgemak voor ouderen. Wij richten ons met name op senioren en weten daarom als geen ander wat belangrijk is aan een goede bank. De comfortbanken van Easysit worden op maat gemaakt. Onze adviseurs kunnen de juiste maat van de bank specialistisch bij u aanmeten.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan vrijblijvend langs in één van onze showrooms in Hilversum, Barneveld of Burgum. Kunt u niet wachten? Bekijk dan alvast online het aanbod aan bankstellen.

Bekijk de collectie
Seniorenbank

Wat zijn de mogelijkheden?

De comfortbanken van Easysit geven u altijd de beste ondersteuning en perfect zitcomfort. Er zijn veel extra mogelijkheden. Denk hierbij aan neerklapbare armleggers zodat u heerlijk op uw bank kunt liggen, of juist een voetklep voor ultieme ontspanning.

Senioren bankstel combineren met een sta op stoel

Easysit heeft naast comfortbanken ook een grote collectie relaxfauteuils en sta op stoelen. Wilt u een senioren bankstel combineren met een sta op stoel in dezelfde stoffen of lederen bekleding? Dat is ook mogelijk bij Easysit.

Inruilmogelijkheden

U kunt uw oude senioren bankstel inruilen bij Easysit. Wanneer uw nieuwe senioren bankstel wordt bezorgt, nemen wij uw oude bank en stoel mee retour. Is uw bankstel nog in nette staat? Dan kunt u er nog een mooi bedrag voor krijgen.

bankstel voor senioren

Meer weten?

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan senioren bankstellen? U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms in Hilversum, Barneveld en Burgum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 – 6 220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klik hier om een afspraak te maken

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Bankstel voor senioren

Bankstel voor senioren van Easysit

Bent u benieuwd hoe een bankstel voor senioren van Easysit werkt? Bekijk de video en ontdek het gemak!

Meer weten?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

 088 – 6 220 220
✉  info@easysit.nl

 

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie