Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis thuis bezorgd • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Relaxstoel elektrisch

Elektrische relaxstoel - Voor optimaal zitgemak!

Bent u op zoek naar een elektrische relaxstoel?

Dan bent u bij Easysit aan het juiste adres! Alle relaxstoelen van Easysit zijn leverbaar met een elektrische verstelling.

Hierdoor kost het verstellen van de voetklep, de rugleuning en eventueel de sta-op functie u geen enkele kracht meer! Met een eenvoudige druk op de knop verstelt u de stoel in uw gewenste positie. Bovendien is het voordeel van een elektrische fauteuil dat u de voetklep in iedere gewenste stand kunt stoppen.

Bent u benieuwd naar het aanbod van Easysit? Bekijk het aanbod alvast online of kom langs in één van onze showrooms in Hilversum, Barneveld of Burgum. Daar kunt u ook meteen proefzitten!

Showrooms
Sta op stoel Hilversum

Echt maatwerk

Bij Easysit maken we de relaxstoel speciaal voor u op maat. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het opmeten van relaxstoelen en -banken. Door de relaxstoel op maat te maken, kunt u genieten van optimaal zitcomfort. Ideaal voor een luie zondagmiddag, maar zeker ook voor alle andere zitmomenten!

Een goede zithouding zorgt voor een comfortabel gevoel, maar is ook op lange termijn belangrijk. U kunt hiermee veel lichamelijke klachten zoals rugpijn voorkomen.

Wilt u ook optimaal zitten? Laat u dan informeren door de medewerkers van Easysit. Dan zit u goed!

Informatie aanvragen

 

elektrische relaxstoel

Wanneer kan ik langskomen?

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan elektrische relaxstoelen? U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms in Hilversum, Barneveld en Burgum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 – 6 220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Maak nu een afspraak
Stoel voor ouderen

Bekijk de video en ontdek het gemak van een elektrische relaxstoel!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie