Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Relaxstoelen

Relaxstoel Easysit D73

Bezoek onze showrooms
onze adviseurs staan voor u klaar
Gratis thuisdemonstratie
wij komen geheel vrijblijvend bij u langs

De relaxstoel Easysit D73 is een nieuwe moderne fauteuil en valt onder het vernieuwde zitcomfort van Easysit. Deze exclusieve fauteuil biedt zeer goed zitcomfort gecombineerd met een modern …

Verder lezen

De voordelen van Easysit

  • Wij nemen gratis uw oude stoel of bank mee!
  • Gratis zitadvies
  • Snelle of directe levering
  • Maatwerk
  • Geen aanbetaling
  • 5 jaar service & garantie aan huis
  • Altijd meer dan 300 stoelen en banken op voorraad

Wilt u graag komen proefzitten?

Bezoek vrijblijvend één van onze showrooms of maak hier een afspraak.

Meer over de Relaxstoel Easysit D73

De relaxstoel Easysit D73 is een nieuwe moderne fauteuil en valt onder het vernieuwde zitcomfort van Easysit. Deze exclusieve fauteuil biedt zeer goed zitcomfort gecombineerd met een modern design. Door het gebruik van de juiste vorm en soepel zacht koudschuim biedt deze fauteuil u de juiste ondersteuning.

Deze fauteuil kan uitgevoerd worden met een handbediende rugverstelling of met een  3 motorig systeem met accu (voetklep-rugverstelling en kanteling) en bediening door middel van moderne tiptoetsen die in de dichte armleuning zijn verwerkt. Bovendien is er de bekende verstelbare hoofdsteun. (Handbediend of motorisch) Deze fauteuil is verkrijgbaar met lage en hoge rug en wordt  op uw maat gemaakt.

Deze fauteuil beschikt over een nagenoeg onzichtbaar wegklappende voetklep en een hartbalans functie. De toepassing van de 3e motor zorgt voor een extra kanteling van de gehele stoel zodat uw voeten even hoog komen dan uw hart. Dit zorgt voor de optimale bloedsomloop. De kanteling zorgt er ook voor dat de armleuningen mee bewegen en u daarom ook de juiste steun voor uw armen behoud in de relaxpositie.

Samen met onze adviseur wordt de juiste maat van zithoogte en zitdiepte aangemeten. Kiest u voor soepel, praktisch (gemakkelijk schoon te maken) rundleder of voor een warme behaaglijke stof. Ook kunt u kiezen voor een combinatie half stof en half leder.

Maatwerk opties:

Optioneel sta op functie

Voettypes (RVS, Chroom, Zwart, Ronde schijven enz.)

Nekkussen

Trafo (snoer i.p.v accu)

Stoelverwarming

Handbediening i.p.v. tiptoets

Lendesteun

Stel uw stoel volledig naar eigen smaak samen

Elke stoel wordt op maat gemaakt en is leverbaar in meer dan 50 verschillende kleuren leer en/of stof!

Maak uw definitieve kleurkeuze aan de hand van onze echte stalen.

Menu