Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Klanten waarderen ons met een 8,7!

Lees alle 117 referenties
Relaxstoelen

Relaxstoel Easysit D62

De Relaxstoel Easysit D62 valt op door zijn compacte (kuip) vorm en een iets lagere rug. Door het gebruik van soepel zacht koudschuim benaderd hij het comfort van onze alom geroemde S-serie. Deze …

Verder lezen

De voordelen van Easysit

  • Gratis zitadvies
  • Snelle of directe levering
  • Maatwerk uit eigen fabriek
  • Geen aanbetaling

Stel uw stoel volledig naar eigen smaak samen

Elke stoel wordt op maat gemaakt en is leverbaar in meer dan 50 verschillende kleuren leer en/of stof!

Maak uw definitieve kleurkeuze aan de hand van onze echte stalen.

Meer over de Relaxstoel Easysit D62

De Relaxstoel Easysit D62 valt op door zijn compacte (kuip) vorm en een iets lagere rug. Door het gebruik van soepel zacht koudschuim benaderd hij het comfort van onze alom geroemde S-serie. Deze fauteuil beschikt over een nagenoeg onzichtbaar wegklappende voetklep en een hartbalans functie. De toepassing van een 3e motor zorgt voor een extra kanteling van de gehele stoel zodat uw voeten even hoog komen dan uw hart. Dit zorgt voor de optimale bloedsomloop. De kanteling zorgt er ook voor dat de armleuningen mee bewegen en u daarom ook de juiste steun voor uw armen behoud in de relaxpositie. De armleuningen en rug is één geheel en heeft daardoor een compacte uitstraling.

Deze fauteuil is standaard voorzien van 3 motoren met accu (voetklep-rugverstelling en kanteling) en bediening door middel van moderne tiptoetsen die in de binnenzijde van de armleuning zijn verwerkt. Bovendien is er de bekende verstelbare hoofdsteun die eventueel ook elektrisch kan.

Samen met onze adviseur wordt de juiste maat van zithoogte en zitdiepte aangemeten. Kiest u voor soepel, praktisch (gemakkelijk schoon te maken) rundleder, voor een warme behaaglijke stof of voor een combinatie?

Maatwerk optie’s:
• Voettypes
• Nekkussen
• Trafo (snoer ipv accu)
• Stoelverwarming
• Elektrisch bedienbare topswing
• Lendesteun

Gebruiksaanwijzing voor uw Easysit D62

Relaxstoel Easysit D62

Wilt u meer weten over dit meubel? Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over comfortabel zitcomfort. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie aanvragen

Liever eerst even uitproberen?

Dat kan! Wij komen met onze stoelen bij u in huis, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de stoel zit, en hoe de stoel in uw interieur past.

Gratis (thuis) proefzitten

Uw EasySit.nl adviseur
Heeft u vragen over dit meubel?

Heeft u een vraag over dit meubel?

Stel ze gerust. Op werkdagen reageren wij binnen 4 uur.

De prijs van een relaxstoel, sta op stoel of comfortbank is afhankelijk van het model, het systeem, de functies (motorisch of handbediend), de bekleding en de maataanpassingen. Onze stoelen zijn altijd uiterst comfortabel en kwalitatief is het de topklasse. Vraag in de showroom ook naar onze actuele kortingsacties.

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie