Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Mooie stoel. Kies voor een gratis advies!

wij adviseren u graag vrijblijvend de voor ú mooiste stoel

Kom voor een mooie stoel naar Easysit en ontvang een vrijblijvend en gratis advies voor uw nieuwe mooie stoel.  Door onze meer dan 25-jarige ervaring weten wij waar u op moet letten. Goed zitten is MAATWERK!

Draaistoel of vaste stoel

Is een draaistoel of een vaste stoel het beste voor u en wilt u de draaifunctie dan ook kunnen blokkeren ivm eventuele veiligheid bij het opstaan uit uw draaistoel.

Maatvoering relaxstoel

welke zithoogte en welke zitdiepte bent u nodig? Geeft de nieuwe stoel u voldoende steun? Het is ons dagelijks werk en wij adviseren u graag.

Aandachtspunten voor aankoop nieuwe relaxstoel

Bij de aankoop van een nieuwe stoel wordt vaak een verkeerde keuze gemaakt. De stoel ziet er mooi uit maar op maatvoering en comfort (wat voor een ieder persoonlijk verschillend is) wordt niet of niet voldoende gelet. Daarom is een advies van groot belang! De Relaxfauteuils worden bij ons op maat gemaakt. Ook voeren wij daarom (ook achteraf) aanpassingen aan maatvoering en comfort uit indien nodig. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van de beste oplossing!

Bekijk hier de stoelmodellen

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu