Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Verstelbare stoel op maat

Maatwerk van Easysit voor optimaal zitcomfort

U zoekt een verstelbare stoel op maat? Easysit heeft voor u de juiste oplossing. Wij hebben de meest uitgebreide collectie relaxstoelen. Bovendien worden al onze stoelen op maat voor u gemaakt voor optimaal zitcomfort. En met de functies die van u van belang zijn. U kunt kiezen uit een uitgebreide collectie verstelbare stoelen op maat.

Dit  gebeurt in onze Nederlandse fabriek. Wij zijn trots op het feit dat we uw relaxstoel in eigen beheer op maat maken naar uw wensen. Easysit is opgericht in 1992. Anno nu mogen we met trots zeggen dat Easysit dé zitspecialist van Nederland is. Voor zowel stoelen als banken op maat.

Voor optimaal zitcomfort zijn de juiste maten van het grootste belang. Verder worden onze stoelen uitgevoerd met voor u relevante functies. Voor de maten zijn met name de zithoogte, -diepte en -breedte en de hoogte van d armleuningen belangrijk. Veel voorkomende functies in onze stoelen zijn de relaxfunctie, waarbij met name het omhoog brengen van de benen essentieel is. Voor mensen die moeite hebben met opstaan, hebben wij de sta op functie. Deze maakt het mogelijk om veel langer zelfstandig op te staan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en ons aanbod? Kom langs in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep, of Burgum.

Bezoek onze showrooms
verstelbare-stoel-op-maat

Een kleine greep uit de opties voor stoelen op maat:

  • Relaxfunctie
  • Sta op functie
  • Opblaasbare of in hoogte verstelbare lendesteun
  • Speciale ergonomisch gevormde rug (met zowel horizontale als verticale optimalisatie van de ondersteuning van de rug)
  • Speciale stoffering
  • Keuze uit zeer grote collectie stof of leer (of een combinatie)

Om de verstelbare stoel op maat te maken, wordt de stoel volledig aangemeten op uw lichaamsmaten. Denk hierbij aan de zithoogte, -diepte en -breedte, de rughoogte, de hoogte van de armleggers en de zithoek.

Onze adviseurs hebben ruime ervaring met het aanmeten van uiterst comfortabele, verstelbare stoelen op maat. De stoelen zijn bovendien leverbaar in diverse kleuren stof en leer. Zo vindt u altijd een stoel die mooi past bij uw interieur.

Bent u benieuwd naar onze collectie? Bekijk de stoelen online.

Bekijk onze verstelbare stoelen
maatwerk plus

Ik wil graag een verstelbare stoel op maat, en nu?

U bent altijd van harte welkom in onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum. Daar kunt u onze stoelen bekijken en uitproberen. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch en via de mail goed bereikbaar. Wij helpen u direct verder.

 088 – 6 220 220
✉  info@easysit.nl

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Wilt u ons aanbod alvast bekijken? Dat kan op onze website!

Bekijk alle comfortstoelen van Easysit

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Verstelbare stoel op maat

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu