Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Ontdek uw ideale fauteuil met hoge rugleuning

Optimale ondersteuning aan uw rug en nek

Hoogwaardige fauteuils met hoge rugleuning

Bent u op zoek naar de perfecte fauteuil met hoge rug die niet alleen uw woonkamer verrijkt, maar ook ongeëvenaard comfort biedt? Zoek niet verder. Onze collectie staat garant voor elegantie, ergonomie en uitzonderlijk zitgemak.

Hoogwaardige fauteuils met hoge rugleuning

Easysit is gespecialiseerd in fauteuils met hoge rugleuning die zijn ontworpen om een optimale ondersteuning te bieden aan uw rug en nek. Onze fauteuils zijn niet alleen een toonbeeld van stijl, maar ook van comfort. Elke fauteuil met hoge rug is met precisie vervaardigd om uw lichaam de juiste steun te geven, waardoor u kunt genieten van ultiem zitcomfort.

Verscheidenheid aan stijlen en materialen

Onze fauteuils met hoge rugleuning zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen, zodat ze naadloos aansluiten bij uw interieur. Of u nu een voorkeur heeft voor een klassieke of moderne uitstraling, bij Easysit vindt u de fauteuil die bij uw persoonlijke smaak past.

Sta op stoel met hoge rugleuning

Naast de traditionele fauteuils biedt Easysit ook een assortiment aan sta op stoelen met hoge rugleuning. Deze stoelen zijn ideaal voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij het opstaan. Met een druk op de knop brengt de stoel u van een zittende naar een staande positie, waardoor het opstaan moeiteloos en pijnloos verloopt.

Ergonomie en comfort

Bij Easysit begrijpen we dat ergonomie en comfort hand in hand gaan. Onze fauteuils met hoge rug zijn ontworpen om een perfecte balans te bieden tussen ondersteuning en comfort. Dit betekent dat u niet alleen een stijlvol meubelstuk in huis haalt, maar ook een stoel die bijdraagt aan uw algehele welzijn.

Bezoek onze showroom

Kom langs in onze showroom in Burgum, Wezep (Bij Zwolle) of Hilversum om onze collectie fauteuils met hoge rugleuning zelf te ervaren. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte stoel die aan al uw wensen voldoet. Liever thuis een relaxstoel met hoge rugleuning proberen? Plan vrijblijvend een thuisdemonstratie in. Uw perfecte fauteuil wacht op u!

Neem contact met ons op

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit D01

Meer informatie

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit D83

Meer informatie
De Ploeg ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit D73

Meer informatie
Menu