Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Het alternatief voor de zorgstoel

Moderne, op maat gemaakte stoelen van Easysit

Zorgstoel op maat nodig? Easysit adviseert u graag!

Onderzoek heeft uitgewezen dat veel lichamelijke klachten worden veroorzaakt door een verkeerde zithouding. Ook zijn er veel problemen en aandoeningen die een aanpak op maat vereisen. Easysit is hierin al 25 jaar gespecialiseerd. Een zorgstoel kan helpen bij veel uiteenlopende klachten, zoals moeite met opstaan, rugpijn, of heupklachten.

De stoelen en draaifauteuils van Easysit worden per centimeter aan uw lichaam en behoeftes aangemeten en daarna op maat gemaakt. Dat betekent dat de hele fauteuil kan worden ingesteld op uw lichaam. Het resultaat: een fauteuil die heerlijk zit én die uw gehele lichaam op de juiste manier ondersteunt.

De nieuwste Easysit stoelen zijn voorzien van een verborgen sta-op functie, uw stoel is hetzelfde als de gewone Relaxstoel. Bovendien is op nagenoeg alle Easysit stoelen een ingebouwde lendepomp leverbaar. Een grote uitkomst voor rugpatiënten. Aanvullende aanpassingen zoals een transfer- arm, uitsparingen voor medische apparatuur en extra sterke bekleding verzorgt Easysit ook bij elke stoel op maat.

Bent u benieuwd naar onze collectie? Bekijk de stoelen alvast online, of kom langs in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum.

Bezoek onze showrooms
Zorgstoel

Advies op maat

Bij veel aandoeningen of problemen is een stoel op maat gewenst. Daarom verzorgt Easysit maatwerk oplossingen. Wij hebben ervaring met vele lichamelijke aandoeningen, zoals een hernia, Parkinson, MS, heupproblemen en meer. Onze zitexperts kunnen u optimaal van dienst zijn.

Een zorgstoel van Easysit wordt op maat gemaakt. Hierbij houden wij rekening met:

  • de juiste zithoogte, -breedte en -diepte;
  • juiste lende-ondersteuning;
  • goede ondersteuning voor uw hoofd en nek;
  • juiste zithoek;
  • juiste hoogte van de armleggers;
  • en de  juiste ondersteuning van de wervelkolom.

Alle stoelen van Easysit hebben een sierlijke en compacte uitstraling. De stoelen zijn leverbaar in vele verschillende kleuren stof en leer. Zo vindt u altijd een stoel die goed past bij uw interieur.

Bekijk de collectie
Opsta stoel

Wanneer kan ik langskomen?

U bent altijd van harte welkom in onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch en via de mail goed bereikbaar. Wij helpen u direct verder.

 088 – 6 220 220
✉  info@easysit.nl

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Wilt u ons aanbod alvast bekijken? Dat kan op onze website!

Bekijk alle comfortstoelen van Easysit

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Zorgstoel

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu