Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Zitten met een hernia

Laat u bij Easysit adviseren voor het juiste zitcomfort

Een goede stoel kan rugklachten verminderen

Zitten kan een belasting zijn voor uw rug. Daarom is een goede zithouding belangrijk. Dat is het makkelijkst op een stoel met een hoge, licht achterover hellende rugleuning en met een lendesteun. De stoel moet hoog genoeg zijn om tegen de leuning te kunnen zitten met de voeten bij de grond.

Deze juiste afmetingen en verhoudingen zijn natuurlijk voor iedereen anders. Daarom maken we bij Easysit stoelen op maat. Zo wordt de stoel perfect op uw lichaam afgemeten en kunt u kiezen voor opties die voor u van belang zijn. Denk hierbij aan een motor om de stoel elektrisch verstelbaar te maken, of een sta-op functie wanneer u moeite heeft met opstaan. Ook met zitten met een hernia hebben de specialisten van Easysit ruime ervaring.

Bent u benieuwd naar de stoelen van Easysit? Bekijk onze collectie alvast online of kom langs in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep & Burgum.

Bezoek onze showrooms
Zorgstoel

Hoe laat ik een goede stoel aanmeten?

Wanneer u comfortabel wilt zitten met een hernia, is het belangrijk dat u op een goede stoel zit die juist is aangemeten. Onze zitexperts hebben al jaren ervaring met het aanmeten van stoelen. Ook met comfortabel zitten met een hernia hebben onze experts ruime ervaring.

Easysit is al sinds 1992 gespecialiseerd in het aanmeten van stoelen. We letten hierbij op de juiste zithoogte, zitdiepte, stand van de zitting, stand van de rugleuning en de juiste ondersteuning van uw rug. Bovendien zijn de stoelen uit de Easysit collectie op vele manieren verstelbaar. Daarnaast hebben de stoelen een sierlijke en compacte uitstraling en zijn de stoelen leverbaar in vele kleuren stof en leer. Zo vindt u altijd een Easysit stoel die past bij uw interieur!

U kunt de stoel bij ons in de showroom laten opmeten, maar ook bij u thuis. Maak hiervoor een afspraak voor een gratis thuisdemonstratie door te bellen naar 088 – 6 220 220 of door online een afspraak in te plannen.

Plan een gratis thuisdemonstratie in
Zitten met een hernia

Meer weten?

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan speciale stoelen voor rugklachten? U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 – 6 220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Maak hier een afspraak

Klanten beoordelen ons met een 8.9!

Zitten met een hernia

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu