Ook nog deze dagen bij Easysit: inruilkorting XL! Van 25 maart t/m 1 april ontvangt u tot wel €600,- inruilkorting bij uw aankoop. Wij zijn gewoon open!

Verstelbare relaxfauteuils van Easysit

Zoekt u een verstelbare relaxfauteuil?

Easysit heeft voor u de oplossing. Wij hebben de meest complete collectie relaxfauteuils die verstelbaar zijn. Al onze fauteuils worden voor u op maat gemaakt voor een uiterst comfortabele zit. Daarnaast kiest u de functies die voor u essentieel zijn. Hier kunt u kiezen uit een uitgebreide collectie verstelbare relaxfauteuils.

Collectie Relaxfauteuils Easysit

Hoe onderscheid je een goede relaxfauteuil?

Een goede relaxstoel heeft ten eerste een comfortabele zit. Comfort is persoonlijk, omdat de één graag op een zachte stoel zit en de ander juist op een wat stevigere stoel. Ten tweede is het design belangrijk, elke stoel is anders en zo heeft Easysit wel meer dan 50 verschillende modellen in de collectie. U kiest het design wat het beste bij u en in uw huiskamer past. Ten derde mag de ergonomie niet ontbreken, de adviseurs bepalen de ergonomie aan de hand van uw lichaamsmaten.  Zo wordt een goede relaxfauteuil bepaald door het design, comfortabel zitten en vooral ergonomisch zitten. Kortom: goed advies is belangrijk!

 

EasySit.nl - Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Functies van een Relaxfauteuil

De stoelen van Easysit worden uitgevoerd met de functies die voor u relevant zijn. De meest voorkomende functie is natuurlijk de relaxfunctie, waarbij met name het omhoog brengen van de benen essentieel is. Daarnaast zijn alle relaxfauteuils voorzien van een verstelbare hoofdsteun (Topswing) en een vrijwel onzichtbare voetklep. Voor mensen die moeite hebben met opstaan is een sta op functie mogelijk. Ook tiptoets bediening en een geïntegreerde accu behoren tot de mogelijkheden.

Een greep uit de mogelijke opties en functies voor uw verstelbare relaxfauteuil:

  • Relaxfunctie
  • Verstelbare hoofdsteun (Topswing)
  • Sta op functie
  • Stoelverwarming (3 warmtestanden)
  • Accu
  • In hoogte verstelbaar opblaasbare lendensteun
  • Ergonomisch gevormde rug
  • Speciale stoffering
  • Keuze uit een grote collectie leer of stof
  • Verschillende voettypes

Onze adviseurs hebben ruime ervaring met het aanmeten van uiterst comfortabele, verstelbare relaxfauteuils op maat. Ook kunnen mensen met fysieke beperkingen zoals rugproblemen, heupproblemen, spierziektes, parkinson en ook met mensen met bijvoorbeeld een dwarslaesie of andere verlammingen terecht bij Easysit voor een goede stoel en goed advies.

Ten slotte, wilt u ook comfortabel zitten, makkelijk opstaan en goed advies? Maak een keuze uit een van de onderstaande opties of bel met 088 – 6 220 220.

Meer informatie aanvragen
EasySit.nl - Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Bekijk de video en ontdek het gemak en comfort van een verstelbare relaxfauteuil van Easysit!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit D112

Meer informatie

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit D61

Meer informatie
Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie