Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Verstelbare relaxfauteuils van Easysit

Zoekt u een verstelbare relaxfauteuil?

Easysit heeft voor u de oplossing. Wij hebben de meest complete collectie relaxfauteuils die verstelbaar zijn. Al onze verstelbare fauteuils worden voor u op maat gemaakt voor een uiterst comfortabele zit. Daarnaast kiest u de functies die voor u essentieel zijn. U kunt kiezen uit een ruime collectie relaxfauteuils.

Hoe onderscheid je een goede fauteuil?

Een goede relaxstoel heeft ten eerste een comfortabele zit. Comfort is persoonlijk, omdat de één graag op een zachte stoel zit en de ander juist op een wat stevigere stoel. Ten tweede is het design belangrijk. Elke stoel is anders en zo heeft Easysit wel meer dan 50 verschillende modellen in de collectie. U kiest het design wat het beste bij u en in uw huiskamer past. Ten derde mag de ergonomie niet ontbreken. Onze adviseurs bepalen de ergonomie aan de hand van uw lichaamsmaten. Zo wordt een goede relaxfauteuil bepaald door het design, comfortabel zitten en bovendien ergonomisch zitten. Kortom: goed advies is belangrijk!

Verstelbare relaxfauteuil kopen?

Bent u op zoek naar een (elektrisch) verstelbare fauteuil? Kom langs voor persoonlijk advies in één van onze showrooms in Hilversum of Burgum. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar een nieuwe relaxfauteuil.

Bezoek onze showrooms
Sta op stoel Hilversum

Functies van een relaxfauteuil

De fauteuils van Easysit worden uitgevoerd met de functies die voor u relevant zijn. De meest voorkomende functie is natuurlijk de relaxfunctie, waarbij met name het omhoog brengen van de benen essentieel is. Daarnaast zijn alle relaxfauteuils voorzien van een verstelbare hoofdsteun en een vrijwel onzichtbare voetklep.

Een greep uit de mogelijke opties voor uw verstelbare relaxfauteuil:

  • Sta op functie
  • Opblaasbare of in hoogte verstelbare lendesteun
  • Speciale ergonomisch gevormde rug (met zowel horizontale als verticale optimalisatie van de ondersteuning van de rug)
  • Speciale stoffering
  • Keuze uit zeer grote collectie stof of leer (of een combinatie)

Om de verstelbare stoel op maat te maken, wordt de stoel volledig aangemeten op uw lichaamsmaten. Denk hierbij aan de zithoogte, -diepte en -breedte, de rughoogte, de hoogte van de armleggers en de zithoek.

Onze adviseurs hebben ruime ervaring met het aanmeten van uiterst comfortabele, verstelbare relaxfauteuils op maat. De fauteuils zijn bovendien leverbaar in diverse kleuren stof en leer. Zo vindt u altijd een fauteuil die mooi past bij uw interieur.

Bent u benieuwd naar onze collectie? Bekijk de fauteuils online.

Bekijk onze relaxfauteuils
relaxfauteuil kopen

Meer weten?

U bent altijd van harte welkom in onze showrooms in Hilversum en Burgum. Daar kunt u onze verstelbare fauteuils bekijken en uitproberen. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch en via de mail goed bereikbaar. Wij helpen u direct verder.

 088 – 6 220 220
✉  info@easysit.nl

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Wilt u ons aanbod alvast bekijken? Dat kan op onze website!

Bekijk alle relaxfauteuils van Easysit

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Stoel voor senioren

Bekijk de video en ontdek het gemak en comfort van een verstelbare relaxfauteuil van Easysit!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit D112

Meer informatie

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit D61

Meer informatie
Menu