Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Wilt u een stoel voor uw rugproblemen?

Kom bij ons langs om het te ervaren en ontvang het juiste advies

Een stoel voor verlichting van rugproblemen?

Heeft u rugproblemen en daarom moeite om een geschikte stoel te vinden? Kom dan langs bij Easysit: wij kunnen u een stoel voor rugproblemen aanbieden. Easysit beschikt over een ruime collectie relaxstoelen die speciaal voor u op maat worden gemaakt. Bij Easysit staan ergonomie en comfort centraal. Zo kunt u ultiem zitcomfort beleven. Een op maat gemaakte stoel kan rugproblemen aanzienlijk verbeteren.

Bij Easysit meten we de stoel aan op uw lichaamsmaten. Bovendien wordt er nauwkeurig op gelet of de rugleuning de natuurlijke vorm van uw rugwervel goed ondersteunt. In overleg wordt de stoel, voor mensen met rugproblemen, voorzien van een ingebouwde lendenpomp. Hiermee creëert u, wanneer gewenst, extra steun in de rug.

Bent u benieuwd geworden? Bekijk ons aanbod alvast online, of kom vrijblijvend langs in onze showroom in Hilversum, Wezep of Burgum.

Plan uw showroombezoek

Indien u niet naar onze showroom kunt komen, kunt u een gratis thuisdemonstratie inplannen. U kunt dan in alle rust thuis proefzitten.

 

Leegverkoop

Hoe werkt dat, een stoel aanmeten?

U kunt altijd vrijblijvend langskomen om te proefzitten, of voor zitadvies, in één van onze vestigingen (Hilversum, Wezep of Burgum). Er staat een adviseur voor u klaar om u verder te helpen met het uitzoeken van de stoel die bij u past. Als u uitgebreid zitadvies wilt, kunt u het beste een afspraak inplannen.

Onze stoelen zijn voorzien van de nieuwste technieken, waardoor ze een moderne uitstraling hebben. Bovendien zijn ze leverbaar in veel kleuren, waardoor de stoel niet conflicteert met uw inrichting.

Ik wil graag langskomen!

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan bij ons langs! Onze openingstijden zijn:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Verder beschikken wij over een taxiservice: dit houdt in dat wij u thuis ophalen om bij ons in de winkel vrijblijvend zitadvies te krijgen. Ook kunnen wij bij u thuis langskomen met een paar stoelen.

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op of bel ons op 088 – 6 220 220.

Bekijk onze showrooms

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

stoel-voor-ouderen

Veelgestelde vragen

  • Welke fauteuils worden aanbevolen voor mensen met chronische rugklachten?

Fauteuils met een goede ondersteuning, verstelbare rugleuningen en zitdiepte zijn essentieel voor mensen met rugklachten. Ergonomisch ontworpen stoelen die de natuurlijke kromming van de wervelkolom ondersteunen en de druk op de onderrug verminderen, zijn erg aanbevolen. Het is ook nuttig om modellen te zoeken met ingebouwde massagefuncties of verwarmingspads die kunnen helpen bij het verlichten van rugpijn.

  • Bieden sommige stoelen extra lendensteun voor rugpijnverlichting?

Ja, er zijn bij Easysit stoelen beschikbaar met extra lendensteun om de onderrug te ondersteunen en te ontlasten. Deze stoelen hebben vaak verstelbare lendenkussens of ingebouwde ondersteuning die zich aanpast aan de vorm van de rug, waardoor een betere houding en verlichting van de pijn wordt bevorderd.

  • Hoe betrouwbaar zijn de elektrische systemen in verstelbare fauteuils?

De betrouwbaarheid van de elektrische systemen in verstelbare fauteuils hangt af van de kwaliteit van het product en het merk. Bij Easysit maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige componenten om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze elektrische systemen te garanderen.

Hoge stoel voor ouderen

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu