Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Stoel voor lange mensen? Tot lichaamslengte 220 cm mogelijk

Stoel voor lange mensen op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een stoel voor lange mensen? Of bent u zelf lang van postuur? In de fabriek van Easysit (Burgum, Friesland) worden alle fauteuils geheel per centimeter op maat gemaakt. De zithoogte, zitdiepte, rughoogte en voetkleplengte zijn op uw lichaam afgestemd. Met name mensen met een lengte van meer dan 1.90 meter hebben vaak moeite om een goed zittende stoel te vinden. Onderzoek heeft ook uitgewezen dat veel lichamelijke klachten worden veroorzaakt door een verkeerde zithouding. Een te kleine stoel kan daardoor uw rug langdurig plaatselijk belasten. De goede zithouding is de bovenbenen in een hoek van 90 graden, de voeten op de grond en ook voldoende steun van de rugleuning.

Fauteuil met een hoge zithoogte

De maat kan bij Easysit nooit een probleem vormen, omdat wij onze stoelen aanpassen voor iedere lengte. Daarnaast zijn er vele aanpassingen en opties mogelijk, zoals een lendepomp die extra ondersteuning van de onderrug biedt, draaiplateau, accu, extra lange voetklep of nekkussen. Als vakbekwame meubelmakers is het uitgangspunt van Easysit altijd een zeer hoog persoonlijk zitcomfort. Easysit helpt u graag bij het vinden van uw optimale stoel met hoge zithoogte!

Meer informatie aanvragen
Stoel voor lange mensen? Tot lichaamslengte 220 cm mogelijk

Maatwerk voor lange mensen

Stoelen van Easysit worden voor u op maat gemaakt. Er wordt gekeken naar de juiste:

 • Zithoogte (hoger)
 • Lende-ondersteuning
 • Zitdiepte
 • Hoofdsteun
 • Zitbreedte
 • Neksteun
 • Zithoek
 • Armleggerhoogte
 • Ondersteuning van de wervelkolom
 • En ook naar de uitstraling; sierlijk en compact!

Kortom: zoekt u een stoel voor lange mensen of met een hoge zithoogte? Bij Easysit bent u op het juiste adres. Easysit is dé specialist in relax stoelensta-opstoelen en comfortbanken.

Bekijk de collectie
elektrische relaxstoel

Wanneer kan ik langskomen?

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan relaxstoelen? U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep (bij Zwolle) en Burgum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 6220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Kom langs in één van onze showrooms
maatwerk plus

Veelgestelde vragen

 • Welke fauteuils zijn geschikt voor mensen langer dan 1,90 meter?

Voor mensen langer dan 1,90 meter is het belangrijk om fauteuils te kiezen met een diepe zitting en een hoge rugleuning. Modellen die specifiek zijn ontworpen voor lange mensen bieden vaak verstelbare rugleuningen en extra beenruimte om comfortabel te kunnen zitten. Het is raadzaam om te kiezen voor fauteuils waarbij de lengte van de zitting en de hoogte van de rugleuning aan te passen zijn, zodat de stoel op maat gemaakt kan worden voor de gebruiker.

 • Hoe kan ik ervoor zorgen dat de rugleuning van de fauteuil hoog genoeg is voor mijn lengte?

Zoek naar fauteuils waarbij de specificaties van de rugleuninghoogte vermeld staan en vergelijk deze met uw eigen lengte. Een hoge rugleuning die de gehele rug en het hoofd ondersteunt, is cruciaal voor het bieden van comfort en ondersteuning. Overweeg ook fauteuils met verstelbare hoofdsteunen, die extra comfort bieden door de nek en het hoofd te ondersteunen.

 • Zijn er aanpasbare fauteuils die kunnen worden ingesteld voor een kortere beenlengte?

Ja, sommige fauteuils bieden aanpassingsopties voor de beenlengte, zoals verstelbare voetenbanken of uitschuifbare zitgedeeltes. Deze functies maken het mogelijk om de lengte van de zitting aan te passen, zodat de benen en voeten comfortabel rusten, wat essentieel is voor een ergonomische zithouding en ter voorkoming van ongemak of circulatieproblemen.

Stoel voor lange mensen? Tot lichaamslengte 220 cm mogelijk

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu