Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Stoel met lendensteun

Relaxstoel met verstelbare lendensteun

Bent u op zoek naar een stoel met lendensteun? Bij Easysit helpen we u graag verder. Al onze relax- en sta op stoelen zijn standaard uitgevoerd met een goede lendenondersteuning. Mocht dit voor u niet voldoende zijn, dan kunnen wij een lendenpomp in de rugleuning bouwen. Hiermee kunt u zelf de mate van ondersteuning van de lendensteun regelen. Zo kunt u uw onderrug meer of minder steun geven wanneer u dat wilt. Dit is mogelijk bij de meeste stoelen van Easysit en wordt zeer onopvallend geplaatst, zodat de stoel nog steeds een moderne uitstraling heeft. Zo geeft de stoel met lendensteun u de juiste ondersteuning terwijl u kunt genieten van een mooi interieur.

U kunt zelf het comfort van de stoelen van Easysit ervaren in onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum. Onze medewerkers staan daar voor u klaar om u te adviseren. Zij kunnen de stoelen specialistisch bij u opmeten, ook als u last heeft van rugproblemen. Samen kijken we naar uw behoeften en daar passen we de stoel op aan.

Showrooms
fauteuil voor senioren

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze relaxstoelen en de mogelijkheden voor een ingebouwde lendenpomp? U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 – 6 220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Maak nu een afspraak
Zorgstoel

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu