Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Senioren stoelen

Geniet van optimaal zitcomfort bij Easysit

Senioren stoelen van Easysit

U bent opzoek naar senioren stoelen? Dan bent u bij Easysit aan het juiste adres. Wij hebben een zeer complete collectie senioren stoelen. Bovendien maken wij de stoel voor u op maat. Zo geniet u van het meest optimale zitcomfort, met de opties die voor u van belang zijn. U kunt kiezen uit een ruime collectie relax- en sta op fauteuils.

Voor het beste zitcomfort is de maatvoering van het grootste belang. Daarnaast worden onze stoelen uitgevoerd met voor u relevantie functies. Een veel voorkomende mogelijkheid in onze senioren stoelen is bijvoorbeeld de relaxfunctie. Hierbij is met name het omhoog brengen van de benen essentieel. Of de sta op functie, welke het mogelijk maakt om veel langer zelfstandig op te staan. Daarnaast kunnen onze medewerkers u adviseren over extra functionaliteiten om bijvoorbeeld nek- of rugklachten tegen te gaan. Zo kunt u kiezen voor een ingebouwde lendepomp.

Wij maken onze stoelen op maat in onze fabriek in Burgum (Friesland). Wij zijn trots op het feit dat we uw seniorenfauteuil in eigen beheer op maat maken naar uw wensen. Easysit is opgericht in 1992. Wij hebben dus al meer dan 25 jaar ervaring in het op maat maken van meubels!

Bekijk onze collectie
Senioren stoelen

Hoe wordt een senioren stoelen op maat gemaakt?

Bij Easysit worden senioren stoelen op maat gemaakt. Onze adviseurs hebben ruime ervaring met het aanmeten van stoelen voor senioren en mensen met een fysieke beperking. Hierbij wordt gelet op:

  • juiste zithoogte, zitdiepte, en zitbreedte
  • goede lende-ondersteuning (eventueel met ingebouwde lendepomp),
  • geschikte hoofd- en neksteun,
  • juiste zithoek,
  • passende hoogte van de armleggers,
  • en juiste ondersteuning van de wervelkolom.

Dit alles kan bij Easysit worden verwerkt in een moderne stoel met een sierlijke en compacte uitstraling. Daarom hebben wij altijd een stoel die past bij uw interieur.

U kunt de stoelen van Easysit in alle rust uitproberen in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen.

Bekijk onze showrooms
Sta op stoel Hilversum

Wanneer kan ik de senioren stoelen van Easysit bekijken?

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan senioren stoelen? U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 – 6 220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klik hier om online een afspraak te maken

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Senioren stoelen

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu