Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Rugpijn verminderen? Kies een goede stoel!

Heeft u rugklachten en wilt u uw rugpijn verminderen? Zorg voor een optimale stoel zodat u uw rug zoveel mogelijk kunt ontlasten. Eaysit helpt u graag bij het vinden van uw optimale stoel tegen rugpijn.

Wanneer u rugklachten heeft zoekt u naar vele mogelijkheden om deze zoveel mogelijk te kunnen verminderen. Een goede stoel kan helpen om de pijn in uw rug te verminderen. Bij Easysit heeft u keus uit een groot aantal stoelen, in stof of leer en in alle mogelijke kleuren. Bij Easysit wordt de nieuwe stoel volledig aangemeten naar uw lichaam, er wordt goed op gelet of de vorm van de rugleuning de natuurlijke vorm van uw rugwervel op de juiste manier ondersteunt.

De Easysit fauteuils, voor mensen met rugklachten, worden voorzien van een ingebouwde lendepomp die op de juiste hoogte aangemeten wordt, precies op de plek waar uw rug de ondersteuning nodig heeft. Dit kan u ook helpen om uw rugpijn te verminderen.

Easysit heeft ook een aantal modellen met een hartbalansfunctie. Deze functie zorgt voor een extra kanteling van de gehele stoel zodat uw voeten net zo hoog komen als uw hart. Dit zorgt voor de optimale bloedsomloop.

ContactBekijk hier onze sta-opstoelen

Moeite met opstaan? Kies een goede sta-opstoel!

Heeft u moeite met opstaan door uw rugklachten? Easysit levert al 25 jaar de beste sta op stoelen door het hele land. De sta op stoel zorgt ervoor dat u geen kracht hoeft te zetten wanneer u wilt opstaan uit uw stoel. Met slechts een druk op de knop beweegt u uw stoel schuin naar voren zodat u zonder hulp uit uw stoel kunt stappen. Bovendien ontlast u uw rug optimaal en wellicht helpt dit goed om uw rugpijn of rugklachten te verminderen.

Easysit Sta-opstoelen

relaxfauteuil

Easysit maatwerk stoel voor rugklachten

Als u rugklachten heeft is het vaak moeilijk om een stoel te vinden waar u goed in zit. Bij Easysit is dit geen enkel probleem want de stoel wordt bij ons op maat gemaakt. Zithoogte, zitdiepte, armleuninghoogte, rughoogte en zitbreedte worden per centimeter op uw lichaamsmaten aangemeten.

LET OP: Wij willen dat u de juiste keuze maakt. Kom daarom naar één van onze showrooms of vraag een thuisdemonstratie aan door onderstaand formulier in te vullen of te bellen naar 088-6220220. Profiteer van onze jarenlange ervaring en onze vakbekwame adviseurs, zodat u straks met recht kunt zeggen:”mijn nieuwe Relaxfauteuil heeft de juiste balans tussen vormgeving, comfort en ergonomie!”

Showrooms

Rugpijn verminderen?

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu