Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Relaxstoel Burgum | Vrijblijvend zitadvies bij Easysit!

Relaxstoel bij Easysit Burgum

Bent u op zoek naar een relaxstoel in de omgeving van Burgum? Kom dan langs bij Easysit! Easysit Burgum heeft een uitgebreide collectie relaxstoelen, die ook in uw moderne interieur passen. Bij Easysit wordt de nadruk gelegd op comfort, ergonomie en vormgeving. Dit garandeert dat wij ook u een relaxstoel kunnen adviseren waar u blij van wordt. Wij maken de stoel precies zoals u dat wilt in onze eigen fabriek in Burgum. Door deze op maat gemaakte relaxstoel bent u verzekerd van jarenlang zitplezier.

Ik wil graag langskomen

Mogelijkheden Relaxstoelen Burgum

U kunt kiezen uit vele moderne relaxstoelen speciaal voor u op maat gemaakt. Door uw stoel perfect aan uw wensen te laten aanpassen bent u verzekerd van jarenlang zitplezier. U kunt kiezen uit vele slanke en moderne relaxstoelen met bijna onzichtbare voetkleppen. Daarnaast kunt u de relaxstoel verder personaliseren. U kunt kiezen uit meer dan 50 verschillende kleuren leer en/of stof. Er zijn dan ook veel verschillende soorten relaxstoelen. De adviseurs van Easysit voorzien u graag van een persoonlijk zitadvies. Kom daarom geheel vrijblijvend langs in onze showroom in Burgum. Wij bespreken graag de vele opties die een relaxstoel kan bieden.

 

 

relaxstoel-burgum

Mogelijkheden elektrische relaxstoel Burgum

Er zijn verschillende soorten elektrische relaxstoelen beschikbaar. Dit heeft niet alleen met het design en comfort te maken maar ook het systeem van de relaxstoel. Een 2-motorige stoel verstelt de rugleuning apart van de voetensteun en bij een 3-motorige relaxstoel heeft de stoel nog een extra kanteling in de zitting. Dit noemen ze ook wel de hartbalansfunctie en onze Easysit  D64 is voorzien dit systeem. Kom nu geheel vrijblijvend langs in ons vernieuwde showroom in Burgum en we helpen u graag verder aan een relaxstoel. Onze specialisten meten de stoel perfect voor u op.

Benieuwd geworden naar de relaxstoel?

U heeft keuze uit wel meer dan 50 verschillende kleuren rundleder en stof. Ook kiest u het voettype en de kleur daarvan, bijvoorbeeld een matzwarte stervoet of een RVS-schijf. Bent u op zoek naar een mooie, comfortabele relaxstoel en wilt u goed geadviseerd worden? Kom dan naar onze showroom in Burgum en wij helpen u graag!

Telefonisch zijn we bereikbaar op 088 – 6 220 220.

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Bekijk onze showrooms

Profiteer nu van inruilkorting

speciale-stoel-rugklachten

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu