Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Relaxfauteuil kopen

Relaxfauteuils zijn zodanig vormgegeven dat ze perfecte ondersteuning bieden aan uw lichaam, uw gewicht evenredig verdelen en de belasting op spieren en gewrichten verminderen. Wilt u een relaxfauteuil kopen? Easysit adviseert u graag. Bij Easysit koopt u kwaliteit en dat voelt en ziet u!

Waar moet u op letten bij het kopen van een relaxfauteuil?

Een goede relaxfauteuil heeft de juiste balans tussen vormgeving, comfort en ergonomie.

Vormgeving: Onze collectie fauteuils bestaat inmiddels uit meer dan 70 verschillende modellen. Van klassiek tot modern en leverbaar in vele kleuren stof en leer. Zo is er altijd een model dat aan uw persoonlijke smaak voldoet en past in uw interieur.

Comfort: Ook comfort is een persoonlijke zaak. Zit u graag zacht of juist wat steviger? Zit u graag rechtop of juist niet? In onze showroom kunt u diverse modellen uitproberen. Onze zitadviseurs helpen graag bij het maken van de juiste keuzes.

Ergonomie: Dit bepalen onze zitadviseurs aan de hand van uw lichaamsmaten. Zo ontvangt u een persoonlijke stoel met de voor u juiste zithoogte, -diepte en -breedte, de armleuningen op de juiste hoogte en de juiste ondersteuning voor uw rug en nek.

Bent u benieuwd naar ons aanbod relaxfauteuils?

Bekijk onze relaxfauteuils online

 

relaxfauteuil kopen

Maatwerk relaxfauteuil kopen?

De relaxfauteuils van Easysit worden per centimeter aan uw lichaam en behoeftes aangemeten en daarna op maat gemaakt. Dat betekent dat de hele fauteuil kan worden aangepast aan uw specifieke wensen. Met als resultaat: een fauteuil die heerlijk zit én die uw gehele lichaam op de juiste manier ondersteunt.

Bij veel aandoeningen of problemen is een stoel op maat gewenst. Daarom verzorgt Easysit maatwerk oplossingen. Essentieel is de juiste ondersteuning van uw nek, hoofd en rug. Daarnaast wordt er nauwkeurig gelet op de zithoogte, -breedte, -diepte en de juiste zithoek voor uw lichaam.

Een kleine greep uit de opties voor onze relaxfauteuils:

  • Sta op functie
  • Opblaasbare of in hoogte verstelbare lendesteun
  • Keuze uit zeer grote collectie stof of leer (of een combinatie)

En nog veel meer! Kom langs in één van onze showrooms in Hilversum of Burgum. Onze zitadviseurs leggen u graag alles uit.

Bezoek onze showroom
Elektrische sta op stoel

Wanneer kan ik langskomen?

U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms in Hilversum of Burgum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch en via de mail goed bereikbaar. Wij helpen u direct verder.

 088 – 6 220 220
✉  info@easysit.nl

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om sta op stoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Ik wil een afspraak maken

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Relaxfauteuil kopen

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu