Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Relaxbank Burgum | Ruim aanbod aan relaxbanken!

Voor uw relaxbank in Burgum!

Relaxbank Burgum | Kom langs bij Easysit!

Woont u in de omgeving van Burgum en bent u op zoek naar een nieuwe relaxbank? Laat deze dan specialistisch aanmeten bij Easysit in Burgum. Onze professionals staan voor u klaar om u een relaxbank aan te meten die, wat betreft comfort en ergonomie, aan onze hoge eisen voldoet. Wij beschikken over stoffen en leren relaxbanken. Kom vrijblijvend langs bij Easysit in Burgum om te ontdekken wat ons assortiment te bieden heeft!

Bij Easysit staan we voor comfort en kwaliteit. Door de relaxbank specialistisch op te meten zorgen we ervoor dat u op het gebied van zitplezier niks tekort komt!

Ik kom graag langs!
Relaxbank

Hoe kies ik de juiste relaxbank?

Wij helpen u de relaxbank te kiezen die bij u past. Onze specialisten staan voor u klaar in de winkel in Burgum, waar ze u ons uitgebreide assortiment laten zien. Zo kunt u kiezen uit vele verschillende modellen: een leren of stoffen relaxbank, een hoekbank, een elektrisch bediende relaxbank of juist een handbediende relaxbank. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

Bekijk onze showrooms
Relaxbank Burgum

Ik wil graag een relaxbank, en nu?

Als u een relaxbank wilt laten opmeten kunt u vrijblijvend bij ons langskomen in de showroom. Voor uitgebreid advies kunt u het beste een afspraak maken, zodat u zeker weet dat we genoeg tijd hebben om een relaxbank te vinden die aan uw wensen voldoet.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 088 6220 220.

Openingstijden voor Easysit Burgum zijn:

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Wij zien u graag in ons filiaal om u te adviseren over een relaxbank!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu