Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Een op sta stoel helpt u bij het makkelijker opstaan uit uw stoel. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u pijn heeft bij het opstaan of wanneer dit niet meer zo eenvoudig gaat. Een op sta stoel bij Easysit is een op maat gemaakte stoel van hoge kwaliteit, de stoel biedt daarnaast ook erg veel zitcomfort.

Bent u op zoek naar een op sta stoel? Het vinden van de juiste op sta stoel is een hele klus! Wij helpen u graag bij het vinden van een perfecte op sta stoel, die wij ook voor u op maat maken.

Op sta stoel

Onze op sta stoelen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Daarnaast hebben wij verschillende op sta stoel modellen, zodat er voor u zeker een geschikte stoel beschikbaar is. De op sta stoelen worden bij Easysit in de fabriek op maat voor u gemaakt, zodat u van 100% zitcomfort geniet.

Bekijk alle op sta stoelen

Op sta stoel

Thuis proefzitten

Voor een op sta stoel kunt u advies op maat krijgen van een onze adviseurs in de showroom in Burgum, Hilversum of Wezep. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in onze showroom? Dan komen wij gratis bij u langs met proefmodellen, zodat u de opstastoel toch kunt uitproberen!

Onze showrooms

sta-op-stoel

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu