Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Klanten waarderen ons met een 8,8!

Lees alle 145 referenties
Sta op stoelen

Sta op stoel Easysit D67

De Sta op stoel Easysit D67 benaderd door het gebruik van soepel zacht koudschuim het comfort van onze alom geroemde S-serie. Deze fauteuil beschikt echter, net als de D66 en D68, over een …

Verder lezen

De voordelen van Easysit

  • Gratis zitadvies
  • Snelle of directe levering
  • Maatwerk uit eigen fabriek
  • Geen aanbetaling

Stel uw stoel volledig naar eigen smaak samen

Elke stoel wordt op maat gemaakt en is leverbaar in meer dan 50 verschillende kleuren leer en/of stof!

Maak uw definitieve kleurkeuze aan de hand van onze echte stalen.

Meer over de Sta op stoel Easysit D67

De Sta op stoel Easysit D67 benaderd door het gebruik van soepel zacht koudschuim het comfort van onze alom geroemde S-serie. Deze fauteuil beschikt echter, net als de D66 en D68, over een nagenoeg onzichtbaar wegklappende voetklep en een hartbalans functie. De toepassing van een 3e motor zorgt voor een extra kanteling van de gehele stoel zodat uw voeten even hoog komen dan uw hart. Dit zorgt voor de optimale bloedsomloop. De kanteling zorgt er ook voor dat de armleuningen mee bewegen en u daarom ook de juiste steun voor uw armen behoud in de relaxpositie.

Deze fauteuil is standaard voorzien van 3 motoren met accu (voetklep-rugverstelling en kanteling) en bediening dmv moderne tiptoetsen die in de armleuning zijn verwerkt. Bovendien is er de bekende verstelbare hoofdsteun.

Samen met onze adviseur wordt de juiste maat van zithoogte en zitdiepte aangemeten. Kiest u voor soepel, praktisch (gemakkelijk schoon te maken) rundleder of voor een warme behaaglijke stof.

Maatwerk optie’s:

  • Voettypes
  • Nekkussen
  • Trafo (snoer ipv accu)

Gebruiksaanwijzing voor uw Easysit D67

Sta op stoel Easysit D67

Wilt u meer weten over dit meubel? Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over comfortabel zitcomfort. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie aanvragen

Liever eerst even uitproberen?

Dat kan! Wij komen met onze stoelen bij u in huis, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de stoel zit, en hoe de stoel in uw interieur past.

Gratis (thuis) proefzitten

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie