Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Makkelijke stoel voor senioren

Easysit: op maat gemaakte sta-op en relaxstoelen

Makkelijke stoel voor senioren van Easysit

U zoekt een makkelijke stoel voor senioren? Dan bent u bij Easysit aan het juiste adres. Wij hebben de meest uitgebreide collectie stoelen voor senioren. Bovendien worden al onze stoelen op maat voor u gemaakt voor optimaal zitcomfort. En met de functies die voor u van belang zijn. U kunt kiezen uit een zeer uitgebreide collectie relaxstoelen en sta op fauteuils.

Stoel voor makkelijk opstaan

Voor het beste zitcomfort is de maatvoering van het grootste belang. Verder worden onze stoelen uitgevoerd met voor u relevantie functies. Een veel voorkomende mogelijkheid in onze seniorenfauteuils is de relaxfunctie, waarbij met name het omhoog brengen van de benen essentieel is. Of de sta op functie, welke het mogelijk maakt om veel langer zelfstandig op te staan. Daarnaast kunnen onze medewerkers u adviseren over extra functionaliteiten om bijvoorbeeld nek- of rugklachten tegen te gaan. Zo kunt u kiezen voor een ingebouwde lendepomp.

Benieuwd naar ons aanbod?

Klik hier om de collectie te bekijken
Opsta stoel

Op maat gemaakte stoelen

Bij Easysit worden makkelijke stoelen voor senioren op maat gemaakt. Onze adviseurs hebben ruime ervaring met het aanmeten van stoelen voor senioren en mensen met fysieke beperkingen zoals rugproblemen, heupproblemen of spierziektes. Hierbij wordt gelet op:

  • Juiste zithoogte, zitdiepte, en zitbreedte
  • Goede lende-ondersteuning (eventueel met ingebouwde lendepomp),
  • Geschikte hoofd- en neksteun,
  • Juiste zithoek,
  • Passende hoogte van de armleggers,
  • Juiste ondersteuning van de wervelkolom.

Dit alles kan bij Easysit worden verwerkt in een moderne stoel met een sierlijke en compacte uitstraling. Daarom hebben wij altijd een fauteuil die past bij uw interieur.

U kunt de stoelen van Easysit in alle rust uitproberen in één van onze showrooms in Hilversum en Burgum. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen.

Bekijk onze showrooms
fauteuil voor senioren

Wanneer kan ik langskomen?

Wilt u meer informatie over ons aanbod? U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 – 6 220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klik hier om online een afspraak te maken

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

makkelijke stoel voor senioren

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu