Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Landelijke relaxstoel

Vind uw landelijke relaxstoel bij Easysit

Bent u op zoek naar een landelijke relaxstoel? Ook voor relaxstoelen die bij een landelijke inrichting passen, bent u bij Easysit op de juiste plek. Onze relaxstoelen worden in diverse materialen en kleuren aangeboden. Zo heeft u de juiste relaxstoel voor uw interieur snel gevonden.

In onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum staan onze medewerkers voor u klaar om u te helpen. U kunt vrijblijvend komen proefzitten. Heeft u de perfecte landelijke relaxstoel gevonden? Dan zijn onze medewerkers u graag van dienst om de relaxstoel professioneel bij u aan te meten. Hierdoor zal de relaxstoel perfect aansluiten op uw lichaamsbouw en bent u verzekerd van het beste zitcomfort. Ook kunnen wij, wanneer u dat wenst, de relaxstoel voorzien van een sta-opfunctie.

Mocht u verhinderd zijn om naar één van onze showrooms te komen, dan kunnen wij bij u langskomen. Een thuisdemonstratie is gratis en geheel vrijblijvend.

Bekijk het aanbod

maatwerk plus

Wanneer kan ik langskomen?

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan landelijke relaxstoelen? U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 6220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Maak nu een afspraak

landelijke-relaxstoel

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Een selectie uit ons aanbod

Misschien is dit ook iets voor u?

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit D63

Meer informatie

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit D64

Meer informatie

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit D65

Meer informatie
Menu