Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Zoekt u een hoge stoel?

Laat u adviseren door de zitexperts van Easysit

Een hoge stoel van Easysit

Veel mensen zitten op een te lage stoel of bank. Dit kan leiden tot klachten, omdat een te lage stoel niet de juiste steun kan bieden. Ook is het moeilijker om op te staan.
Met een hoge stoel of bank van Easysit, heeft u altijd de juiste zithoogte. Onze zitexperts bepalen samen met u de juiste hoogte van de stoel. Zo biedt de stoel voldoende steun en kunt u weer gemakkelijk opstaan!

De stoelen van Easysit zijn verkrijgbaar in moderne designs. U kunt gaan voor een relaxstoel, maar ook voor een sta-op stoel. Als u moeite heeft met opstaan is dit een uitkomst. De sta-op functie is goed verborgen in de stoel, waardoor de functie het design van de stoel zeker niet tekort doet. Alle stoelen worden bij ons op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Daarom kunt u kiezen uit vele opties en kunnen wij de stoel precies op maat maken. Zo is de stoel volledig afgestemd op uw maten en wensen!

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk onze collectie alvast online!

Klik hier om de collectie te bekijken
relaxfauteuil kopen

Hoe laat ik een stoel aanmeten?

Wilt u een stoel laten aanmeten? Onze experts staan voor u klaar in onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum. In onze showrooms leggen onze medewerkers u alles uit over het op maat maken van de stoelen. Bij Easysit krijgt u altijd gratis zitadvies!

Blijft u liever thuis, of kunt u niet naar de showroom komen? Dan komen wij graag bij u thuis langs voor het aanmeten van de stoel. Onze experts komen dan met de stoel bij u thuis. Zo kunt u in uw vertrouwde omgeving toch een stoel laten aanmeten.

Bij het aanmeten van de stoel letten onze experts op de zithoogte, -diepte, -breedte, de hoogte van de armleggers, de hoogte van de neksteun, en nog veel meer. Heeft u last van uw rug? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het inbouwen van een lendepomp. Zo zijn er nog veel meer opties.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Klik hier om contact op te nemen
hoge stoel

Wanneer kan ik langskomen?

U bent altijd van harte welkom in onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch en via de mail goed bereikbaar. Wij helpen u direct verder.

 088 – 6 220 220
✉  info@easysit.nl

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klik hier om direct een afspraak te maken

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Hoge stoel

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Een selectie uit ons aanbod

Misschien is dit ook iets voor u?

De Ploeg ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Comfortbank Easysit F170

Meer informatie

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Sta op stoel Easysit D71

Meer informatie
De Ploeg ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Sta op stoel Easysit DS20

Meer informatie
Menu