Nu bij Easysit: Inruilkorting XL! Wegens succes verlengd. Ook van 26 februari t/m 4 maart ontvangt u tot wel €600,- inruilkorting.

Hoge stoel? Wij maken hem op de juiste zithoogte!

Laat u door ons adviseren. Uw stoel mag niet te laag zijn

De juiste zithoogte

Veel mensen zitten op een te lage stoel (of te lage bank) Daardoor mist men de noodzakelijke steun. Bovendien is het moeilijker om op te staan. Wanneer u een hoge stoel (of bank) van Easysit koopt, heeft u altijd de juiste zithoogte. Samen met u bepalen we namelijk de juiste zithoogte.

Hoge stoel van Easysit?

Easysit heeft een ruime collectie relax en sta op stoelen. Bepaalde stoelen kunnen ook als vaste stoel geleverd worden en elke stoel wordt op maat gemaakt. Easysit produceert nog zelf (eigen fabriek in Burgum Friesland) en daardoor zijn er veel maataanpassingen mogelijk.

Bekijk hier onze relaxstoelen

De juiste zithoogte

Zitdiepte en zitbreedte

Naast de juiste zithoogte letten wij ook op de juiste zitdiepte. De zitting mag niet te kort zijn maar zeker ook niet te lang. Door een te lange zitting, kunnen de bloedvaten in uw knieholtes gaan afknellen. Hierdoor loopt u een grote kans op lichamelijke problemen op latere leeftijd.

In onze collectie hebben wij ook onze maatwerk plus collectie. Bij deze stoelen kunnen wij ook de zitbreedte, rughoogte, armleggershoogte enz. op maat maken. Klik op onderstaande button voor meer informatie over Maatwerk van Easysit!

Meer informatie maatwerk

Zitdiepte en zitbreedte

Wij adviseren u graag!

Kom naar één van onze showrooms in Barneveld, Hilversum of Burgum of maak een afspraak. Bent u niet in de gelegenheid om naar de showroom te komen? Dan komen wij met onze sta op stoelen bij u thuis. Bel met 088 – 6220 220 voor meer informatie of vul het afspraak formulier in.

Inruilactie:

U kunt bij Easysit uw oude stoel inruilen. Wij nemen dan op het moment als uw nieuwe hoge stoel wordt gebracht uw oude stoel mee retour. Is de oude stoel nog in nette staat dan ontvangt u hier nog een mooi bedrag voor, vraag naar de mogelijkheden!

Showrooms Easysit

Wij adviseren u graag!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit S51

Meer informatie
De Ploeg

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Sta op stoel Easysit Napels

Meer informatie
Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie