Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Klanten waarderen ons met een 8,7!

Lees alle 97 referenties
+

Geen mogelijkheid om zelf onze showrooms te bezoeken? Dan komen wij gewoon met onze sta op- en relax stoelen bij u thuis!

Gratis thuis proefzitten

Goede stoel

Wat is een goede stoel?

Alweer meer dan 20 jaar geleden ontwikkelden wij onze eerste stoel. Vergeleken met de eerste modellen toen, heeft de collectie een ware revolutie doorgemaakt.

Een goede stoel heeft de juiste balans tussen vormgeving, comfort en ergonomie.Advies goede stoel

Vormgeving: De collectie bestaat inmiddels uit meer dan 50 verschillende modellen. Van klassiek tot modern. Zo is er altijd een model die aan uw persoonlijke smaak voldoet en past in UW huiskame.
Comfort: Ook comfort is een persoonlijke zaak. Zit u graag zacht? of juist wat steviger? zit u graag rechtop of juist niet?
Ergonomie: Dit bepalen onze adviseurs aan de hand van uw lichaamsmaten. Zo ontvangt u uw persoonlijke stoel met de voor u juiste zithoogte, zitdiepte, zitbreedte, armleuninghoogte en rughoogte. Bovendien kiest u met Easy Sit voor een stoel waarvan de rugleuning uw rugwervel perfect ondersteunt.

U wilt advies over goede stoel?

Een goede stoel is dus een stoel op uw maat. Wij adviseren u hier graag in.
Wij bieden u een gratis taxiservice of komen gratis en vrijblijvend met de stoelen bij u thuis. Vul het formulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug voor het maken van een gratis afspraak. Of bel met 088-6220220.

 

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu