Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Goede stoelen worden per persoon op maat gemaakt.

Kom naar de man die hem ook maken kan

Wat is een goede stoel?

Alweer meer dan 25  jaar geleden ontwikkelden wij onze eerste stoel.  Vergeleken met de eerste modellen toen, heeft de collectie een ware revolutie doorgemaakt. Lees meer over het ontstaan en de ontwikkeling van Easysit

Een goede stoel heeft de juiste balans tussen vormgeving, comfort en ergonomie.

Vormgeving: De collectie bestaat inmiddels uit meer dan 50 verschillende modellen. Van klassiek tot modern. Zo is er altijd een model die aan uw persoonlijke smaak voldoet en past in UW huiskamer.
Comfort: Ook comfort is een persoonlijke zaak. Zit u graag zacht? of juist wat steviger? zit u graag rechtop of juist niet?
Ergonomie: Dit bepalen onze adviseurs aan de hand van uw lichaamsmaten. Zo ontvangt u uw persoonlijke stoel met de voor u juiste zithoogte, zitdiepte, zitbreedte, armleuninghoogte en rughoogte. Bovendien kiest u met Easy Sit voor een stoel waarvan de rugleuning uw rugwervel perfect ondersteunt.

U wilt advies over goede stoel?

Een goede stoel is dus een stoel op uw maat. Wij adviseren u hier graag in. U bent van harte welkom in 1 van onze showrooms of komen gratis en vrijblijvend met de stoelen bij u thuis. Vul het formulier in en wij bellen u binnen een werkdag terug voor het maken van een gratis afspraak. Of neem contact met ons op.

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu