Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Goede bank

De meeste banken zijn te laag en/of te diep. Ook wordt er vaak verkeerd schuim gebruikt. Bij easysit maken wij een goede bank voor u, op maat. Een goede bank heeft de juiste zithoogte en juiste zitdiepte. Bovendien geeft een goede bank u de juiste ondersteuning. Door het gebruik van het juiste koudschuim en/of binnenvering, geniet u met een bank van easysit van vele jaren zorgeloos zitcomfort.

Collectie Banken

zithoogte van een 2-zitsbank wordt aangemeten

Mogelijk heden en opties voor een goede bank

Wilt u een 2-zits, 2,5-zits, 3-zits, 3,5-zits of een hoekopstelling? Of misschien wilt u wel een Relaxbank. Kiest u voor (afgedekt) Rundleder of meubelstof of een combinatie van beiden? Al of niet geïmpregneerd.
Kiest u voor een strakke bank? Of een landelijke bank, (zwart) metalen pootjes of rvs? Of houten pootjes? Ook zijn er veel luxe accessoires mogelijk, denk hierbij aan verschillende hoofdsteunen, mediatassen en sierkussens.

Stof en leer stalen voor een 2-zitsbank

Kiest u voor een compacte bank maar u wilt wel languit kunnen liggen? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verstelbare armleuningen. Deze armleuningen zijn in meerdere standen in te stellen. Ook is het mogelijk om een bijpassende fauteuil erbij te kopen, dit kan een vaste fauteuil zijn maar ook een relaxfauteuil met of zonder sta op functie. Wij vertellen u graag alles wat belangrijk is over uw nieuwe bank.

Laat u goed adviseren voor een goede bank!

Kom onze banken bekijken en ervaren in één van onze showrooms.

Van harte welkom!

Klik hier voor onze showrooms

Goede bank met klaparmen

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu